Lech za życie też był sztywniakiem
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
"Problemy z ortografią" to są jak musisz się zastanowić jak napisać "gżegżółka" czy "rzeżucha", a nieumiejętność napisania "ból" to wstyd.
Może i Jaro jest karłowaty i brzydki, ale do, c🤬ja, nie jest analfabetą...
Może i Jaro jest karłowaty i brzydki, ale do, c🤬ja, nie jest analfabetą...
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Dobra nie mam na celu tutaj rozpoczynać politykowania ale wypada to powiedzieć. Nawet na takim portalu jak Sadistic musi być lobby PO ? Nie rozumiem tego... Ostatnio to PO nam dostarcza więcej, dużo więcej powodów do śmiechu już nie mówiąc o tym, że nas r🤬ają w dupe. Mimo wszystko 90 % politycznych żartów tutaj atakuje Jarka i PiS. Nie popieram ani jednych ani drugich ale k🤬a no... Trochę rozsądku
No i to rozumiem, to jest sadystyczne! (Tylko szkoda, że zaraz zrobi się gnój w komentach).
Z obiadem to akurat ściema, bo jak zobaczyć lepiej to tam widać ogonek z 'y' w wierszu wyżej.
Jeśli chodzi o obiat to dziennikarze zrobili zdjęcie wpisu i ucięli w ten sposób że końcówka "y" z wersu wyżej może wyglądać jak kreseczka w "t", ale jak sie zobaczy pełne zdjęcie to już nie ma wątpliwości że napisane jest poprawnie. Nie jest to jakaś sprytna manipulacja, ale na wyborców PO i komuchów wystarczy, oni łykają wszystko co w TVN powiedzą. Jak można być tak bezkrytycznym co do podawanych w tv informacji? tragedia i ciemnota, nie ma nadzieji dla naszej Ojczyzny, z bulem muszę przyznać
inb4 wyp🤬alaj
jasne, wkręcają nam, że Jarek znów obraził się na Komorowskiego, bo mu butów nie chciał zawiązać.
jasne, wkręcają nam, że Jarek znów obraził się na Komorowskiego, bo mu butów nie chciał zawiązać.
O kuźwa dobre, w ramach przeprosin Bronek w "bulu" zaprosi Jarka na "obiat".
wisniazio napisał/a:
Cięta riposta. I to dlatego Bronek jest prezydentem
![]()
Ciętą ripostę to miał twórca tego komiksu. Natomiast - co widać po jego licznych wpadkach, obecny prezydęt ma żarty i riposty niczym Strasburger. Tak k🤬a żenujące.
podpis użytkownika
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]

no i macie poj🤬ego prezydenta, który pisze bul zamiast ból,
pewnie gdy pisze używa także tych słów: kórwa, żąd, rzal, Żeczpospolita Polska....
no właściwie to "rzal" mi tego c🤬ja komorowskiego.
pewnie gdy pisze używa także tych słów: kórwa, żąd, rzal, Żeczpospolita Polska....
no właściwie to "rzal" mi tego c🤬ja komorowskiego.