Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wytrzeszcz5 2015-03-02, 14:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
binladden 2015-03-02, 14:45 64
@up Chodzi o to, że mamy prezydenta debila.
Zgłoś
Verbatim369 2015-03-02, 14:47 1
@up... wiadomości poczytaj
Zgłoś
wytrzeszcz5 2015-03-02, 14:50
@binladden a z łaciny "Polityk" nie znaczy "debil"?
@Verbatim369 weź podlinkuj bo Ci serio chce piwo dać 
Zgłoś
Verbatim369 2015-03-02, 14:53 2
Chociażby tutaj:

natemat.pl/135053,chodz-szogunie-do-kozieja-wielka-wpadka-komorowskieg...
Zgłoś
wytrzeszcz5 2015-03-02, 14:57
Verbatim369, no ok śmiechłem
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-02, 19:03
Jest gdzieś materiał na sadolu? TVN pewnie pokasował wszystkie filmiki na yt związane z tą sprawą
Zgłoś
hudziel 2015-03-02, 19:13 8
Komorowski nie jest moim prezydentem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-02, 20:21
el presidento się nie popisał
Zgłoś
androgenius 2015-03-02, 20:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Policeman 2015-03-02, 20:27 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-02, 20:57
A moze ktos potwierdzic ze wszedl na krzeslo? Z tego co czytalem, to tam jest jakis podest a nie krzeslo:

Cytat:

Od razu wyjaśnijmy tę najgłośniejszą z wpadek prezydenta. Otóż Komorowski nie wszedł na żadne krzesło, a tym bardziej fotel spikera japońskiej Izby Radców – izby wyższej tamtejszego parlamentu. Wygląda na to, że wchodząc na mównicę stanął na znajdującym się tam stopniu podestu, na którym ustawiony jest stół, za którym zasiada spiker; cała ta konstrukcja jest mobilna, bo usuwa się ją zawsze, gdy do członków Izby przemawia cesarz, którego tron stoi jeszcze wyżej, za białą zasłoną

zrodlo: bibula.com/?p=80123

Caly czas mam nadzieje ze to jednak jakies nieporozumienie i faktycznie podest... Sa jakies zdjecia pod innym katem gdzie moznaby rozwiac wszelkie watpliwosci? Z cala pewnoscia ktos z zafascynowanych manga i anime tu obecnych zna japonskie strony o tematyce innej niz Hentai potrafia przegladnac japonskie serwisy i odszukac zaginione foto.

Sam probowalem poszukac zdjec ich parlamentu, ale wszystkie sa od frontu, czyli nie widac wnetrza mownicy.
Zgłoś
Policeman 2015-03-02, 21:17 4
@up tak stary, a ja od razu uspokajam, to nieprawda, że nie mamy marynarki wojennej, nie widać naszych okrętów bo w większości są to okręty podwodne. A jak Bronek usiadł przed Merkel, to też nie on usiadł, tylko fotel podstępnie podciął mu nogi.
Zgłoś
Mercury001 2015-03-02, 21:35
Wszystkie wystąpienia polityków powinny być czytane przez Ivonę. Przynajmniej byłyby bardziej ludzkie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem