📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na to piwo nigdy bym już z kolegami nie skoczył, napiłem się go tylko raz i to było najgorzej wydane 8 pln za piwo 330ml, czym się przy nim ludzie podniecają nie wiem. Dużo lepsze są piwa Kozel, Magnus, z browaru Olsztyńskiego, a jeżeli ktoś nie ma co robić z kasą to niemieckie produkcje o bardzo wyrazistym smaku z zawartością alko większą niż 12% może i dużo, ale to piwo bardziej do smakowania niż do narąbania. Choć w naszym kraju dalej popularne są kennigery i fastbergi za mniej niż 2 pln, byle by dobrze w czachę kopało.

właśnie obalam 7 kenigera ale nie dlatego że jest tani ale że mam blisko do biedronki ale on nie kopie w czache lubie ten smak ale gdzie ten bar jest?

BongMan, o my god. To są ludzie na świecie którym ten szczoch, znaczy harnaś, smakuje?!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie