Szybkie ciosy mistrza sztuk walki
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
grzechu5444, Ehh widzę twój poziom nie potrafi nawet ogarnąć tego co napisałem... Mam nadzieję że szybko dostaniesz bana. I proszę nie dzieciakuj mi tu gdyż sam nie potrafisz ujawnić nam prawdziwej daty twych urodzin a stawiam że jesteś młodszy ode mnie. Trenuję Система i jakoś się tam ze mnie nikt nie śmieje
grzechu5444 napisał/a:
w klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
Jednak to on pobił rekord wszech czasów - dwie tony w wykopie...
Na zwinność, czy wytrzymałość mieliby go wziąć?
grzechu5444Polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Energia_kinetyczna. Jak sobie przypomnisz ze szkoły (o ile już przerabiałeś) pierwiastki to może zrozumiesz co ma większe znaczenie masa czy prędkość.
Khamidow nie zdążyłby krzyknąć allach akbar zamim dostałby z 10 strzałów:)Osobiście chciałbym zobaczyć walkę Bruce'a z Mamedem.
@grzechu
Przyznaj sie ze masz amerykanskie korzenie. Nie wierze ze moja ukochana ojczyzna splodzila takiego idiote
Przyznaj sie ze masz amerykanskie korzenie. Nie wierze ze moja ukochana ojczyzna splodzila takiego idiote
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie