Szybkie ciosy mistrza sztuk walki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-13, 20:41
"Dont łory aj łil not hit ju" - Brusowi to łatwo powiedzieć, to nie mu grozi zbyt bliskie spotkanie z ciosem Bruca Lee.
był szybki jak chytra baba z Radomia... Ale uczennica przerosła mistrza...
konto usunięte
2013-06-13, 21:09
konto usunięte
2013-06-13, 21:27
Za Bruce'a zawsze piwko
konto usunięte
2013-06-13, 21:47
Bruce to mój master...co z tego że mam 30 kg nadwagi...
Gościu wymiatał, mały chudy ale za to zwinny i petarde miał niesamowitą z tego co czytałem a swego czasu interesowałem sie jego osobą. Pełen podziw szkoda, że szybko umarł pewnie powstało by z nim wiele interesujących produkcji filmowych
Cytat:
Jego ciosy są szybsze od światła przez co nie musi nawet uderzać w przeciwnika żeby go pokonać, robią to jego ciosy z przyszłości. Jest to także bardzo niebezpieczne, Bruce musi być stale czujny aby nie oberwać od siebie z przyszłości, ponieważ jedyne co może zranić Bruce'a Lee to Bruce Lee.
Tylko Bruce pokonał Chuck'a Norrisa
konto usunięte
2013-06-13, 23:00
w klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
konto usunięte
2013-06-13, 23:26