Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Brudasy
Gonczor • 2013-03-18, 18:01
Jako, że kawały religijne spotykają się z bulwersacją, wsadzam kij w mrowisko, chociaż tym razem z drugiej strony

Idzie 2 blackened-death-ultra-brutal-necro metalowców ulicą. Generalnie mrok, zło przez wielkie "u", glany po jaja, włosy po jaja a dodatek delikatna woń l'eau de fekal, co by w imię rogatego było bardziej nieczysto. Naszych milusińskich mijają w pewnej chwili 2 zakonnice, odrzucone całokształtem do tego stopnia, że jedna pozwoliła sobie na komentarz:
-Co za czasy nastały. Waćpanowie chyba dawno już prysznica nie widzieli.
Niewzruszeni tym waćpanowie podreptali dalej ścieżką lewej ręki. W pewnej chwili jednemu zaczęły się obracać trybiki i niskim, charczącym głosem rzuca:
-Ej, stary co to jest ten prysznic?
-Kuurwa, skąd mam wiedzieć? Ja niewierzący jestem.

Z bogiem i więcej dystansu do siebie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-18, 18:19 1
Czyli, że jeśli nie mam włosów po glany, a glanów po włosy i nie śmierdzę, to nie jestem true metalem ?
Zgłoś
Swirussss 2013-03-18, 18:31 8
landryn lepkie twe ciało, landryn słodki twój zapach
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 19:17 29
Black metal to wojna, więc pompuj rower dla Szatana!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 19:29 16
Primo - oryginał był z punkami.
Secundo - z epoki kredy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 20:14 3
@up ... łupanej
Zgłoś
ElNino 2013-03-18, 20:54
O święta kabino prysznicowa
Zgłoś
epsilonlyrae 2013-03-18, 21:04 2
no i generalnie zło przez wielkie "u"
Co za idiota to pisał????!!!!
Ja pierd@#e !!!!
Zgłoś
sinjids 2013-03-18, 21:04 5
19kristofer95 napisał/a:

Czyli, że jeśli nie mam włosów po glany, a glanów po włosy i nie śmierdzę, to nie jestem true metalem ?

Jakbyś był metalem to byś wiedział jaka jest różnica między metalem, a black metalem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 21:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KOSS 2013-03-18, 21:07 1
Kawał stary jak świat opowiadałem go jeszcze za komuny.
A twoje komentarze mizerne oj mizerne
Zgłoś
Devilyn 2013-03-18, 21:07 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gonczor 2013-03-18, 21:16 1
Zgłoś
Hornet 2013-03-18, 21:21
Zgłoś
Devilyn 2013-03-18, 21:24
Gonczor ale ja się wcale nie gniewam )) brak dystansu to powód dla którego powinni ludzi odstrzeliwać )) zwariował bym bez dystansu - ale te lemingi jakoś wytrzymują
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem