Młody mężczyzna poznał 72-latkę na dworcu w Częstochowie. Miał jej pomóc podczas podróży do Leszna. Gdy dotarli do celu, brutalnie ją pobił.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Żeby pobić starszą kobietę, w dodatku jeżdżącą na wózku inwalidzkim, to trzeba być ścierwem!
@mieszek Bardzo niemiła? Nie wiem co musiałaby powiedzieć, abym się tak zareagował. Może pocisk w stylu"jeżdżę szybciej niż Ty biegasz?"
Na 120% to był jeden z tych odważnych i bohaterskich kiboli, w patriotycznych ubraniach, nazywający siebie patriotą, prawicowcem i obrońcą kraju przed islamską powodzią.
To przecież prawdziwy turbosłowianin. Stracił panowanie nad sobą gdy babka zapytała czy "chodzi do kościoła".
Jak nie jestem fanem sebixów i kiboli, tak teraz przesadzacie. Spójrzcie kto podbiegł jej pomóc. Typowe karki zwane sebami i kibolami. Nie każdego warto po wyglądzie oceniać, można się mocno pomylić. Piwo dla chłopaków.
Ruda śląska i wszystko jasnę, patola prawie taka sama jak w Bytomiu. Zreszta cały śląsk to jedna wielka patiologia, świat idzie naprzód a na śląsku dalej slumsy hehe...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie