Gdzieś w kalifatach brytyjskich
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pijana łąjza, sam sie przewrócił.
Policyjny śmieć niedługo te k🤬y będą walczyć przeciwko nam, Agenda 2030 nadchodzi WIELKIMI krokami już w 2025 ludzkość się obudzi 🛸👽 project blue beam…
Sztruks napisał/a:
Policyjny śmieć niedługo te k🤬y będą walczyć przeciwko nam, Agenda 2030 nadchodzi WIELKIMI krokami już w 2025 ludzkość się obudzi 🛸👽 project blue beam…
🙄 srogo. Można prosić o szczegóły?
Ja p🤬le, to coś w Białej koszulce, co pomaga chłopowi wstać to baba?! Koszmar fuj k🤬a
Sztruks napisał/a:
Tiktokowa ludność z telefonami w p🤬dach zmanipulowana oglądaniem TV zesra się a nie obudzi. Projekt kowid pokazał czym jest stado baranów.
juderaus napisał/a:
Tiktokowa ludność z telefonami w p🤬dach zmanipulowana oglądaniem TV zesra się a nie obudzi. Projekt kowid pokazał czym jest stado baranów.
Dokładnie...na przebudzenie się większości nie ma co liczyć,a ludzi świadomych otaczającego ich świata jest może jakieś 5%.
konto usunięte
2024-12-16, 12:07
Sztruks napisał/a:
Raczej obstawiam że prędzej wyjdzie cywilna jednostka opiekuna AI Coś jak Tesla lub Titan.
Ja tam niczego nie sugeruję, ale twarz ormowca jakaś taka polska jest...
Prowokator nie uszanował ostrzeżenia, więc dostał drugie, które było już mocniejsze. Karma.
za samą koszulkę wp🤬l a to w tym białym to on ona czy ono
Koleś z cycami też niezły - pionizacja lekiem na każde zło!
BeardedBastard napisał/a:
Dokładnie...na przebudzenie się większości nie ma co liczyć,a ludzi świadomych otaczającego ich świata jest może jakieś 5%.
Oho, załóżcie sektę mefedroniarzy lub innych fentanylowców
Sztruks napisał/a:
Jebaj się w łeb teoretyku spiskowy.