Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:14
konto usunięte 2011-08-25, 18:26 6
nokaut jak kazdy inny
Zgłoś
Everizon 2011-08-25, 23:07 3
Dwa następne ciosy nie były ani potrzebne ani honorowe. Może koleś i dobry ale dobił go tylko po to żeby nie wstał. Strachem podszyte takie zachowanie jest.
Zgłoś
kubus12343 2011-08-25, 23:18 1
sędzia sie rzucił jak partyzant na dziewice
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 0:47
Falcon punch.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 2:11
Szacun dla śędziego
Zgłoś
Conscribo 2011-08-26, 2:20 4
brutalnego nokautu nie widziałeś, dzieciaku
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 6:45
Czy mi się zdaje, czy sędzia leci na tego przegranego?
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 9:56
Everizon napisał/a:

Dwa następne ciosy nie były ani potrzebne ani honorowe. Może koleś i dobry ale dobił go tylko po to żeby nie wstał. Strachem podszyte takie zachowanie jest.

Nie to zebym sie czepial ale jakbys nie zauwazyl to jest MMA - sport dla twardych gosci .tam nikt nie placze ze dostal w morde wychodzac do klatki wiedza na co sie decyduja .
Zgłoś
Everizon 2011-08-26, 9:57
@up dla twardych gości bez honoru ?
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 10:01 1
Everizon napisał/a:

@up dla twardych gości bez honoru ?

wbrew pozorom lezacy przeciwnik jesli prezentuje dobry poziom tez jest w stanie zagrozic
Zgłoś
Everizon 2011-08-26, 10:02
@up tak. w szczególności jak ten na filmie który walczy o utrzymanie choć szczątkowej świadomości.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 10:07
stary taki sport juz nie takie akcje byly w MMA. a tak jak pisalem kazdy z nich wie na co sie pisze ... nie ma sie co rozczulac nad tym oni to lubia

z takiej pozycji lezacej mozna zalozyc skretowke na piete albo dzwignie na kolano i mimo wszystko wygrac walke .troche trenowalem kiedys to wiem . pewnie zara sie ktos przypnie do mnie ze jestem pozerem i takie tam ;p
Zgłoś
Everizon 2011-08-26, 10:23
Wiem wiem że taki sport. I że (najczęściej) sami się na to piszą. spoko. Po prostu nie pochwalam "dobijania"
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 11:02
z jednej strony Cie rozumiem ale to sa jednak zajebiste emocje i czesto wtedy one biora gore .pozdro
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem