📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14

Dwa następne ciosy nie były ani potrzebne ani honorowe. Może koleś i dobry ale dobił go tylko po to żeby nie wstał. Strachem podszyte takie zachowanie jest.

Everizon napisał/a:
Dwa następne ciosy nie były ani potrzebne ani honorowe. Może koleś i dobry ale dobił go tylko po to żeby nie wstał. Strachem podszyte takie zachowanie jest.
Nie to zebym sie czepial ale jakbys nie zauwazyl to jest MMA - sport dla twardych gosci .tam nikt nie placze ze dostal w morde wychodzac do klatki wiedza na co sie decyduja .

Everizon napisał/a:
@up dla twardych gości bez honoru ?
wbrew pozorom lezacy przeciwnik jesli prezentuje dobry poziom tez jest w stanie zagrozic

@up tak. w szczególności jak ten na filmie który walczy o utrzymanie choć szczątkowej świadomości.

stary taki sport
juz nie takie akcje byly w MMA. a tak jak pisalem kazdy z nich wie na co sie pisze ... nie ma sie co rozczulac nad tym oni to lubia
z takiej pozycji lezacej mozna zalozyc skretowke na piete albo dzwignie na kolano i mimo wszystko wygrac walke .troche trenowalem kiedys to wiem . pewnie zara sie ktos przypnie do mnie ze jestem pozerem i takie tam ;p

z takiej pozycji lezacej mozna zalozyc skretowke na piete albo dzwignie na kolano i mimo wszystko wygrac walke .troche trenowalem kiedys to wiem . pewnie zara sie ktos przypnie do mnie ze jestem pozerem i takie tam ;p
Wiem wiem że taki sport. I że (najczęściej) sami się na to piszą. spoko. Po prostu nie pochwalam "dobijania"

z jednej strony Cie rozumiem ale to sa jednak zajebiste emocje i czesto wtedy one biora gore .pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie