📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:05

Veni_Vidi napisał/a:
Bo tak ci się wydaje czy takie masz życzenie?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
W domu wszyscy zdrowi?
Jakby to było w Polsce, to prokurator zgubiłby nośnik z filmem, a kierowca zostałby skazany za potrącenie policjanta, bo przecież sześciu policjantów zeznało, że kierowca potrącił. Sześciu nie może się mylić. Poza tym, policjant ma swój honor i zaufanie publiczne...
Veni_Vidi napisał/a:
Bo tak ci się wydaje czy takie masz życzenie?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
Miałem kiedyś głupiego chomika, który skoczył z balkonu na 6 piętrze. Nie chciałbyś pójść w jego ślady?...

BrunerOvned napisał/a:
Miałem kiedyś głupiego chomika, który skoczył z balkonu na 6 piętrze. Nie chciałbyś pójść w jego ślady?...
Się nie dziwię chomikowi. Był bardzo mądry i wiedział, że lepiej umrzeć niż żyć z takim debilem pod jednym dachem...
Widać że już odgrywał takie scenariusze, gdy kierowca niebezpiecznie przejeżdżał obok innego psa

Anal_Intruder_69 napisał/a:
W domu wszyscy zdrowi?
Idź ukradnij następny filmik i stwórz do niego własną historyjkę, bo za głupi jesteś nawet żeby w translatorze tłumaczyć.
Myślisz że tylko ty oglądasz filmiki z Chin?
Veni_Vidi napisał/a:
Idź ukradnij następny filmik i stwórz do niego własną historyjkę, bo za głupi jesteś nawet żeby w translatorze tłumaczyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie