Jak od bab dostaje chłop to już wiadomo że jakaś patola
I ten słaby montaż dźwięku na koniec żeby podsysać jakieś czarne myśli. No słaba propaganda...
a ja zawsze będę powtarzać p🤬lić brytoli, sami sobie nasprowadzali, woleli i wolą to gówno niż Polaków i innych Europejczyków, brexit był bo nie chcieli Europejczyków, po brexicie nasprowadzali sobie jeszcze więcej tego gówna samodzielnie, nielegalni to tylko procent z całej liczby imigrantów, nie żałujcie się ich, niech im wp🤬lą ile się da, może reszta Europy się odbudzi
Nikt ich nie żałuje. Obawiamy się, że się te pluskwy j🤬e rozpanoszą po całej Europie.
Podziękujmy serdecznie angolom, szwabom, żabojadom i reszcie zwolenników importu pasożytów.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
@
Weź ze trzy, no cztery, albo Jo będzie pod wrażeniem, albo Ci serce stanie zamiast c🤬ja... 😁 (fajnie, jakbyś to też nagrał)... 👍🏻
Sytuacja tup win-win. 🙂

I pomyslec ze zaraz w europie tego gowna bedzie zaraz i wiecej i wiecej a po bialym czlowieku nic nie bedzie

@
Weź ze trzy, no cztery, albo Jo będzie pod wrażeniem, albo Ci serce stanie zamiast c🤬ja... 😁 (fajnie, jakbyś to też nagrał)... 👍🏻
Ja będę nagrywać, jakby co... 🤔
Jak słyszę to "srallah..." to rodzą mi się myśli zabójcze...
Chcesz o tym porozmawiać 😉?
Chcesz o tym porozmawiać 😉?
Dziękuję, już mi lepiej. Połknęłam codzienne leki 😏
Dziękuję, już mi lepiej. Połknęłam codzienne leki 😏
Tam lekami się katujesz.. Jeszcze Ci po nich korba strzeli i dopiero będzie. Jakby co służę pomocą 😁.
A gdzie i słynni kibole na cały świat?
Ich chuligani już się skończyli. Polacy już dawno obalili ich chuliganski mit.
Mnie też ukry w pozku ostatnio pogoniły.
Nic panie nie zrobisz 1 v kilka
podpis użytkownika
przyjemnościA gdzie i słynni kibole na cały świat?
Na pedalskich meczach ,