Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hoeme13DaB 2025-04-06, 14:39
Filmik nie wiadomo z czego, po co co i jak?
Jak od bab dostaje chłop to już wiadomo że jakaś patola
I ten słaby montaż dźwięku na koniec żeby podsysać jakieś czarne myśli. No słaba propaganda...
Zgłoś
żmij 2025-04-06, 14:42 11
Nome napisał/a:

a ja zawsze będę powtarzać p🤬lić brytoli, sami sobie nasprowadzali, woleli i wolą to gówno niż Polaków i innych Europejczyków, brexit był bo nie chcieli Europejczyków, po brexicie nasprowadzali sobie jeszcze więcej tego gówna samodzielnie, nielegalni to tylko procent z całej liczby imigrantów, nie żałujcie się ich, niech im wp🤬lą ile się da, może reszta Europy się odbudzi

Nikt ich nie żałuje. Obawiamy się, że się te pluskwy j🤬e rozpanoszą po całej Europie.
Podziękujmy serdecznie angolom, szwabom, żabojadom i reszcie zwolenników importu pasożytów.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-06, 14:58 1
Shaolin_Majster napisał/a:

@
Weź ze trzy, no cztery, albo Jo będzie pod wrażeniem, albo Ci serce stanie zamiast c🤬ja... 😁 (fajnie, jakbyś to też nagrał)... 👍🏻

Sytuacja tup win-win. 🙂
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-04-06, 15:09 3
I pomyslec ze zaraz w europie tego gowna bedzie zaraz i wiecej i wiecej a po bialym czlowieku nic nie bedzie
Zgłoś
mam_racje 2025-04-06, 15:21 10
Nyggus_Maximus napisał/a:

I pomyslec ze zaraz w europie tego gowna bedzie zaraz i wiecej i wiecej a po bialym czlowieku nic nie bedzie

Zgłoś
JoSeed 2025-04-06, 15:42 5
Shaolin_Majster napisał/a:

@
Weź ze trzy, no cztery, albo Jo będzie pod wrażeniem, albo Ci serce stanie zamiast c🤬ja... 😁 (fajnie, jakbyś to też nagrał)... 👍🏻

Ja będę nagrywać, jakby co... 🤔
Zgłoś
Kicztobundy 2025-04-06, 15:44 1
@JoSeed: 😏mnie odrazy na dwójkę bierze i muszę ...
Zgłoś
Demoniasty 2025-04-06, 17:22
JoSeed napisał/a:

Jak słyszę to "srallah..." to rodzą mi się myśli zabójcze...

Chcesz o tym porozmawiać 😉?
Zgłoś
JoSeed 2025-04-06, 17:29
Demoniasty napisał/a:

Chcesz o tym porozmawiać 😉?

Dziękuję, już mi lepiej. Połknęłam codzienne leki 😏
Zgłoś
Demoniasty 2025-04-06, 17:35 1
JoSeed napisał/a:

Dziękuję, już mi lepiej. Połknęłam codzienne leki 😏

Tam lekami się katujesz.. Jeszcze Ci po nich korba strzeli i dopiero będzie. Jakby co służę pomocą 😁.
Zgłoś
anubis90 2025-04-06, 18:06
Już niedługo to samo czeka nas, w Polsce. Wszystko dzięki Kaczyńskiemu, Tuskowi i UE 🤮
Zgłoś
tomnbb 2025-04-06, 18:20 1
Borsukas napisał/a:

A gdzie i słynni kibole na cały świat?

Ich chuligani już się skończyli. Polacy już dawno obalili ich chuliganski mit.
Zgłoś
i 2025-04-06, 18:37 2
No i prawidłowo. Białas się będzie panoszyl.
Mnie też ukry w pozku ostatnio pogoniły.
Nic panie nie zrobisz 1 v kilka

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś
Sramnawas 2025-04-06, 18:51
Borsukas napisał/a:

A gdzie i słynni kibole na cały świat?

Na pedalskich meczach ,
Zgłoś
Antekson 2025-04-06, 19:11 1
Pani Lerner Spectre powiedziała, że przyszłymi mieszkańcami EUROPY nie będą jej aktualni mieszkańcy (tj. Biali) i, że będzie to duża zmiana dla EUROPY, nie mówiła tylko o Wielkiej (kiedyś) Brytanii czy o (dawnej) Francyji. Jeśli myślicie sobie, że nas to jakimś cudem ominie, to jesteście na poziomie Wielko-Brytyjczyków czy Żabojadów z lat 60-ych XX wieku którzy się nabijali z USA i ich "różnorodności". Każdy chytry w garnku pełnym wody tylko myśli jak tu kolegę utopić, podczas gdy cały garnek stoi na palniku i niedługo chytrzy i głupsi razem się ugotują.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie