Ten bialas wpadl w niezle szambo po same uszy!
Dosłownie😐
Jak słyszę to "srallah..." to rodzą mi się myśli zabójcze...
Przed samobójem, przyjedz proszę do mnie. Potarmosze sobie cycki, por🤬am kika dni. A pozniej mozesz robic co uważasz (fajnie, jakbyś to też nagrała)
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Przed samobójem, przyjedz proszę do mnie. Potarmosze sobie cycki, por🤬am kika dni. A pozniej mozesz robic co uważasz (fajnie, jakbyś to też nagrała)
ZABÓJCZE, mój Drogi... nadal podtrzymujesz ofertę? 😎
ZABÓJCZE, mój Drogi... nadal podtrzymujesz ofertę? 😎
Hmmm, daj mi kilka dni, bo muszę to przemyśleć. W wieku 42 lat, po tylu przejściach życiowych, już nie szukam miłości. Byłaś idealną kandydatka, aż do tego momentu. Samobójcze/Zabójcze, tak nie wielka zmiana, a tak duże znaczenie...
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Hmmm, daj mi kilka dni, bo muszę to przemyśleć. W wieku 42 lat, po tylu przejściach życiowych, już nie szukam miłości. Byłaś idealną kandydatka, aż do tego momentu. Samobójcze/Zabójcze, tak nie wielka zmiana, a tak duże znaczenie...
Się nie wykręcaj przejściami. Sprzęt już nie ten? Bierz tablete, działaj i nie marudź😃

en bialas wpadl w niezle szambo
Nie, nie. To szambo wpadło do niego. A dokładniej - ktoś całe beczkowozy sprowadził
[ Dodano: 2025-04-06, 14:03 ]
A gdzie i słynni kibole na cały świat?
Siedzą

Ten bialas wpadl w niezle szambo po same uszy!
Dosłownie😐
Brodzi w gównie po uszy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Się nie wykręcaj przejściami. Sprzęt już nie ten? Bierz tablete, działaj i nie marudź😃
@Driver19cm Weź ze trzy, no cztery, albo Jo będzie pod wrażeniem, albo Ci serce stanie zamiast c🤬ja... 😁 (fajnie, jakbyś to też nagrał)... 👍🏻
Szarańcza...
Dosłownie. Przylecą, wyżrą osiągnięcia białych i zdechną, bo sami nie potrafią twórczo działać z sensem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!