Cytat:
Brytyjska 23-latka ugotowała kota w mikrofalówce.
dodano: 2014-02-21 przez Anna Wiekiera
23 letnia mieszkanka północnej Anglii, Laura Cunliffe przyznała się przed sądem do zabicia swojego czteromiesięcznego kota Mowgli. Kobieta ugotowała zwierzę w mikrofalówce.
Kot trafił na 5 minut do mikrofalówki po tym jak zaatakował pływające w akwarium rybki. Po 5 minutach kobieta wyciągnęła z urządzenia wciąż żywe zwierzątko.
Przybyły na miejsce pracownik RSPCA (Organizacji ochrony zwierząt) Brian Orsborn, określił stan kota jako bardzo ciężki. Zwierzę nie mogło normalnie oddychać, jego organy zostały ugotowane - zmarł po 90 minutach cierpeiń.
Lynsey Harris , zatępca głównego inspektora RSPCA powiedział że w czasie swojej 13 letniej kariery nie spotkał się z takim przypadkiem."Jest to szczególnie przerażające ze względu na czas przez jaki trwało to okropne cierpienie"
Oskarżona prosiła o oddanie zwłok kota aby mogła go pochować. Obrońca oskarżonej kobiety poinformował że jego klienta cierpi na depresję oraz psychozę.
Wyrok w sprawie Laury Cunliffe zapadnie w dniu 13 marca br.
Źródło:

thefad. pl/content/brytyjska-23-latka-ugotowala-kota-w-mikrofalowce
b................y
2014-02-24, 21:52
w zasadzie nie widzę innego zastosowania dla kotów w ładnych domkach gdzie nie ma myszy.
K🤬a co Ci ludzie mają w głowach ? Zaj🤬bym
P................a
2014-02-24, 21:56
Jak w ogóle ktoś się o tym dowiedział?
t................_
2014-02-24, 21:58
Up pewnie słit focie na fejsa wrzuciła z rozgotowanym kotem. Pewnie z pochodzenia Japonka bo oni maja takie chore pomysły
Z kotów się robi kisiel i ciastka, a nie potrawkę. Angole to zawsze wszystko pokręcą.
Ja p🤬lę, jak tak można?
Ugotowała to mogła zjeść, nie lubię marnowania jedzenia.
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
@woofer51 to jest właśnie SADISTIC, k🤬a...
podpis użytkownika
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
E................m
2014-02-24, 22:06
Dziś ugotowała kota a jutro swojego niemowlaka o próg jebnie. Takim szmatom powinno się robić nieusuwalny tatuaż na czole: Jestem p🤬lnięta
Ciekawe czy chociaż doprawiła.
podpis użytkownika
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
s................z
2014-02-24, 22:20
Ekspertem napisał/a:
Dziś ugotowała kota a jutro swojego niemowlaka o próg jebnie. Takim szmatom powinno się robić nieusuwalny tatuaż na czole: Jestem p🤬lnięta
A ci wszyscy co zabijają pająki i depczą mrówki? Brrr, strach pomyśleć.
i................v
2014-02-24, 22:21
posolic go, popierzyc i zjesc z chlebkiem smacznie, mmm
j................1
2014-02-24, 22:29
Jak chora to wyleczyc...
Jest taki lek...
Jak on sie nazywal???
hmm...
...
...
...
No tak 9mm
Aplikowany w potylice leczy wszelkie dewiacje i psychozy
K🤬ę zaj🤬,pokroić na kawałki,zmielić i wyj🤬 na śmietnik.