Jak zachowują się dzieciaki w angli? Nie muzłumanie lecz rodowite angole. Moim zdaniem ostra patologia.
Przepraszam za Pionowy film, nie jest mi dane być jego autorem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-11-24, 21:31
Ciekawy jestem jaka historia kryje się pod tym filmikiem. Jakieś źródło ?
konto usunięte
2015-11-24, 21:35
ostra patologia? ja tam widzę małolatów chcących wyciągnąć ziomala ze środka(nie zostawili go) jak to jest dla Ciebie ostra patologia to chyba niewiele w życiu widziałeś...
konto usunięte
2015-11-24, 22:28
Chavsi. Odpowiednik polskiego dresa tylko znacznie glupszy. Wyobrazcie sobie najglupszego Sebixa jakiego w zyciu widzieliscie, zmniejszcie IQ o 20 punktow, dodajcie benefitsy od 5 pokolen i glupi angolski akcent rodem z rynsztoku. Oto typowy mlody angol z working class.
konto usunięte
2015-11-24, 22:45
konto usunięte
2015-11-24, 22:48
Może sypali cocacole z dolewki do plastiku i ich przyłapał gość..jednego zdążył obezwładnić
konto usunięte
2015-11-25, 1:21
Sprzedawca to Arab, widać to. Najpewniej porwał dziecko by je zgw🤬cić to inne dzieci chcą to dziecko uratować.
Na poczatku myslalem, ze chca tego prosiaczka dojechac
konto usunięte
2015-11-25, 12:29
Pewnie coś ukradł mały zbir . W Anglii jest tak , że za kradzież można dostać penisem po dupie , jak widać ten młody człowiek jest świadomy konsekwencji
konto usunięte
2015-11-25, 12:51
I tak się kończy bezstresowe wychowanie. Uprzedzając falę głupich komentarzy- nikt się nade mną nie znęcał bo miał gorszy dzień w pracy itp. Ale jak się pamiętało ból dupy po solidnym klapsie, to się wiedziało co wolno, a co nie...
konto usunięte
2015-11-25, 12:58