Polska firma, Polscy fachowcy, fajne ujęcia, warte obejrzenia
patrze i nie wierzę Polacy Fachowcy :o
Elektryzujący materiał .. miło się ogląda fachową robotę
podpis użytkownika
Życie jest za krótkie aby uczyć się niemieckiego..
Miłość zależy od podejścia
<3
lub
3<
Konto usunięte
2015-11-21, 14:10
Hilux'ami jeżdżą, jak terroryści... Przypadek?
Konto usunięte
2015-11-21, 15:14
P🤬le te studia, już mi się nie chce. Wrocław szukam pracy!
up
we Wrocławiu to nie można narzekać na brak pracy
We Wrocławiu to naprawdę komuś musi się nie cieć by nie znaleźć pracy
Miło się ogląda, ale poczytajcie jak mieszkańcy gmin przez które ta linia ma przechodzić zostali wyc🤬jani. Wszystko bez ich wiedzy, w projektach linia zbyt blisko zabudowań a i tak przeszło. Bronek bul podpisał ostateczną ustawę o tej linii na dwa dni przed odejściem z urzędu. Najbardziej została zrobiona w wała gmina Baranów i Jaktorów w której Bronek często bywał (m.in na cmentarzu Grupy AK Kampinos w Budach Zosinych w każdą rocznicę bitwy pod Jaktorowem) bo z wójtem Maciejem Śliwierskim dwaj przyjaciele od c🤬j czasu, a obaj zażarte komuchy. Jeśli mi nie wierzycie, zachęcam do poczytania o tym po necie, znajdziecie dużo informacji na ten temat. Achh... Przepraszam ale wk🤬iłem się, gdyż sprawa dotyczy gminy z której pochodzę.
podpis użytkownika
Pewnego razu Twój pies został potrącony, tego ranka.
@up ale prundu to każdy by chciał
Konto usunięte
2015-11-21, 16:38
Przedsiębiorstwo budownictwa elektroenergetycznego ELBUD w Katowicach sp. Z.o.o To zwykłe dno! Firma szczyci się Certyfikatami osiągnięciami i wykwalifikowana kadra A tak naprawdę ludzie nie mają szkoleń Prace głownie wykonują pomocnicy elektromonterów ludzie bez uprawnień jedyne to badania wysokościowe, wiedzę zdobywasz w praktyce wysyłaj cie na słupa i rób! Ludzie którzy pracują 20 lat mają wiedzę i doświadczenie większości nie chce się pracować są znużeni tą pracą zresztą w firmie nie ma system motywacyjnego,nie ma możliwości rozwoju Firmie brakuję ludzi pracę którą powinno wykonać 10 ludzi robi się w 4 tym bardziej praca jest ciężka. wynagrodzenie dla pomocnika elektromontera to 10 na godzinę + premia haha bez niej zarobisz 1100. Druga połowa połowa pensji to delegacja i ryczałt który trzeba wydać na dojazd czasem 600km jedzenie i wynajęciem kwatery oni dają wam pieniądze i się martw. Tak więc praca w której trzeba poświęcić swoje życie Które w tej firmie tak mało znaczy. Najgorsze jest to ze przez pospiech i niedopatrzenie straciło życie dwóch wspaniałych młodych ludzi. Ale jeżeli ktoś chce się przekonać to zapraszam do biurowca firmy el bud można sobie popatrzeć jak panie serwują po allegro i oglądają sobie budziki torebeczki i traktują zwykłych pracowników jak zło konieczne. Drogi biurowcu chyba zapomniałeś że to ludzie marznący w mrozie pracują na wysokości ryzykującym swoje życie zarabiają na was! Dodam jeszcze że trzeba się przyzwyczaić do panów grzejących się w cieplutkich cięzaróweczkach, popijających ciepłą herbatkę,czytających gazetki,drzemiących, bajerujących PANOWIE TO NIE PRL!!! Był czas się przyzwyczaić. Jak wam nie WSTYD?patrzeć na tych ludzi harujących w zimnie i deszczu szczyt bezczelności !!! Dodam jeszcze o darmowych godzinach które w Elbud katowice serwuje pracownikom o dziwo wielu ludziom to nie przeszkadza,boją się przed konsekwencjami jak odmówisz utrata premii więc elbud na wszystko ma sposoby i tak panowie w zielonych i białych kaskach zmuszają ludzi do pracy pod wiecznymi groźbami i presją. O tej firmie mogę stwierdzić jedynie tyle ładnie się prezentuje ale w środku to zwykłe szambo które wreszcie kiedyś się wyleje.
@up easy zią, wrzuciłem to ku uciesze oka, a Tobie chyba zaraz żyłka p🤬lnie
odwieczny szacunek dla ludzi którzy są budowniczymi
Najbardziej mnie w tym filmiku zadziwiło to.... że w Polsce w ogóle się coś robi.. Ciągle tylko słychać, że zużywamy dorobek komuny.
Lubie oglądać "potęgę" człowieka - jakoś żadna takiej konstrukcji nie stworzył Pan Bucek - nawet za namową Papaierza Toaletowego.
paul2433 napisał/a:
Hilux'ami jeżdżą, jak terroryści... Przypadek?
A czym mają jeździć? Daciami? hahahahah
[zaraz biedacy posiadający Dacię będa chcieli mi udowodnić jak to super samochód hahahaha]
@Why-Duck, a no właśnie. Typowe dla polskich firm, które chcą w szybkim tempie się rozwinąć. Sam chciałem pracować jako serwisant turbin wiatrowych i szukałem w tym kierunku pracy (nie wiem co mi odj🤬o, bo kończyłem informatyke), na szczęście nie dostałem tam pracy. Na dobra sprawę - życie na walizkach, praca ciężka, a pieniądz raczej nie rekompensuje tego, że dom to hotel i odwrotnie (chociaż w firmie w której miałem rozmowy (Siemens), to samej diety było 1000 euro, tak więc dało radę zarobić niemało). Ścieżka kariery z tego co czytałem musi się odbyć od firm krzaków. Na początek mówili, że każdy z zachodniopomorskiego zęby zacząć w tym zabawę musi przemordować się w firmie ze Szczecina, dokładnej nazwy nie pamiętam, ale ponoć jest niezły sajgon, a pieniądz komicznie śmieszny. Taki kraj. Tylko nieliczni mają wartościową i ciekawą pracę. Zawsze pozostaje wpaść na jakiś pomysł i dążyć do osiągnięcia celu na własną rękę, a nie tyrać na dobrobyt szefa.
Why-Duck napisał/a:
Przedsiębiorstwo budownictwa elektroenergetycznego ELBUD w Katowicach sp. Z.o.o To zwykłe dno! Firma szczyci się Certyfikatami osiągnięciami i wykwalifikowana kadra A tak naprawdę ludzie nie mają szkoleń Prace głownie wykonują pomocnicy elektromonterów ludzie bez uprawnień jedyne to badania wysokościowe, wiedzę zdobywasz w praktyce wysyłaj cie na słupa i rób! Ludzie którzy pracują 20 lat mają wiedzę i doświadczenie większości nie chce się pracować są znużeni tą pracą zresztą w firmie nie ma system motywacyjnego,nie ma możliwości rozwoju Firmie brakuję ludzi pracę którą powinno wykonać 10 ludzi robi się w 4 tym bardziej praca jest ciężka. wynagrodzenie dla pomocnika elektromontera to 10 na godzinę + premia haha bez niej zarobisz 1100. Druga połowa połowa pensji to delegacja i ryczałt który trzeba wydać na dojazd czasem 600km jedzenie i wynajęciem kwatery oni dają wam pieniądze i się martw. Tak więc praca w której trzeba poświęcić swoje życie Które w tej firmie tak mało znaczy. Najgorsze jest to ze przez pospiech i niedopatrzenie straciło życie dwóch wspaniałych młodych ludzi. Ale jeżeli ktoś chce się przekonać to zapraszam do biurowca firmy el bud można sobie popatrzeć jak panie serwują po allegro i oglądają sobie budziki torebeczki i traktują zwykłych pracowników jak zło konieczne. Drogi biurowcu chyba zapomniałeś że to ludzie marznący w mrozie pracują na wysokości ryzykującym swoje życie zarabiają na was! Dodam jeszcze że trzeba się przyzwyczaić do panów grzejących się w cieplutkich cięzaróweczkach, popijających ciepłą herbatkę,czytających gazetki,drzemiących, bajerujących PANOWIE TO NIE PRL!!! Był czas się przyzwyczaić. Jak wam nie WSTYD?patrzeć na tych ludzi harujących w zimnie i deszczu szczyt bezczelności !!! Dodam jeszcze o darmowych godzinach które w Elbud katowice serwuje pracownikom o dziwo wielu ludziom to nie przeszkadza,boją się przed konsekwencjami jak odmówisz utrata premii więc elbud na wszystko ma sposoby i tak panowie w zielonych i białych kaskach zmuszają ludzi do pracy pod wiecznymi groźbami i presją. O tej firmie mogę stwierdzić jedynie tyle ładnie się prezentuje ale w środku to zwykłe szambo które wreszcie kiedyś się wyleje.
Hehe z choinki się urwałeś? W ten tekst w miejsce nazwy firmy Elbud można wpisać setki innych przedsiębiorstw operujących w Polsce i też się będzie zgadzało

)