Niedopieszczona pani domu potrzebuje wsparcia u kogoś silnego. Kogoś, kto wytrzyma dłużej niż 5 minut. Kogoś, kto nie zasypia po wszystkim. Chyba znalazła.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby kobieta, a jednak klocek tłusty
AbelardG napisał/a:
Niby kobieta, a jednak klocek tłusty
Aria Giovanni
konto usunięte
2020-04-24, 7:25
Nathan Fillion ??? ten z Serenity ?
Nawet fajne

szkoda tylko że nie miał w ręku piły spalinowej
Aria to kiedyś była klasa sama w sobie..i te filmiki 320x240:D Gimby nie znajo!
konto usunięte
2020-04-24, 8:23
35i
2020-04-24, 9:49
niemamskarpet. napisał/a:
Nathan Fillion ??? ten z Serenity ?
Od czegoś trzeba zacząć karierę.
Komuś podłączyli internet
Po komentarzach widać, że większość tu to prawdziwi sprinterzy i zwalili w mniej niż 1,5 min, mimo że nikt nawet z ciuchów nie wyskoczył, a zakończenie jest inne niż można byłby się spodziewać.
No złota łopata to minimum za odkopanie filmu sprzed 12-13 lat ... nie mnie jednak reżyserem całej serii tych filmów jest nie kto inny jak James Gunn - tak ten sam od Strażników Galaktyki xD
Dziękuję za uwagę i nara!
Aria Giovanni, za młodego trzepało się kapucyna do jej filmików i zdjęć, piękne naturalne ciało.