Jeśli budujecie sami dom, zastanówcie się czy jest sens.
Oddajcie to w ręce fachowców. Autora fuszerki nie chcę w żadnym wypadku obrazić, ani nic. Pokazuję to tylko dla przestrogi. Lokacja - trasa Białystok-Bobrowniki. Pod samą granicą.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-10, 21:16
Na klepisko linoleum i da się mieszkać.
Gorzej jak się cyganie zalęgną.
konto usunięte
2013-05-10, 21:20
ekipa budowlana mietek główny budowlaniec z niepełnym podstawowym,juzek inżynier budowlany ukończył zasadniczą szkołę zawodową i właściciel budowy skąpiec tnący koszta całą tą ekipe można spotkać pod biedronką zlecenia przyjmują 7/24
jak pęknie na pół to będzie miał dwa segmenty
konto usunięte
2013-05-10, 21:22
Hehe chata jak po numerku z moją panną
szkoda w somie tego Pana co się chciał wybudować. Sam marzę o własnym domu a że nie zarabiam w tym kraju milionów to też bym wszystko robił jak najtaniej.
Facet też ciułał pewnie kasę na oszczędności, na ten dom a tu taki niefart mu wyszedł... Jego marzenia, pieniądze legły w gruzach...
To jest taki dowód na to że biedni nie powinni wydawać swoich ostatnich pieniędzy na coś na co nie maja ich w wystarczających ilościach...
Jestem ekspertem. Nie kładzie się suporeksu na zaprawie
Majster popił to i trochę krzywo wyszło, ale kto by się przejmował.
Totalna porażka budowlana ,gzie wieniec i słupki wiążące ???to tak na pierwszy rzut oka a i zastanawia mnie jak cieśla wywiązał dach ,znaczy czego on się trzyma?a sory jest belka podpierająca cały dach i ścianę hahahhaha
Wcale tak dużo nie stracił, pustaki i drzewo da się odzyskać

Na stropie wtopił tylko z 10 tysięcy i ze 20 na fundamencie. Ale jak ktoś chce się pobudować na bagnie to tak to się kończy. To nie wina ekipy tylko inwestora.
konto usunięte
2013-05-10, 21:42
fundament tak rewelacyjny jak podwaliny naszej "demokracji"
Fundament siadł, a nie fuszerka... fakt gdyby zrobił większe fundamenty sytuacja nie miała by miejsca. Najgorsze jest to, że to jest tak zwana katastrofa budowlana i właściciel będzie musiał rozebrać dom bo żaden inspektor nie zgodzi się aby to tak było... Jestę Fachowcę ;D