Jeśli budujecie sami dom, zastanówcie się czy jest sens.
Oddajcie to w ręce fachowców. Autora fuszerki nie chcę w żadnym wypadku obrazić, ani nic. Pokazuję to tylko dla przestrogi. Lokacja - trasa Białystok-Bobrowniki. Pod samą granicą.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie wygląda obecny kryzys w budownictwie.
konto usunięte
2013-05-11, 0:46
Troche się chyba coś zapadło, bo w niektórych miejscach jest popękane.
MadMax. napisał/a:
Hehe chata jak po numerku z moją panną
mieszacie piasek z gliną ze swoją panną?
no to super !
ciekawe ile hektolitrów gorzałki poszło na tą budowę !?
konto usunięte
2013-05-11, 12:43
artiee napisał/a:
Pod samą granicą z Białorusią, może 3 kilometry od
Domyślam się skąd wziął fachowców
artiee, to tutaj?
goo.gl/maps/S91h5
konto usunięte
2013-05-11, 14:20
artiee napisał/a:
Wrzucę, na stówkę
Gadałem z właścicielem/ lub wykonawcą i mówił że roztopy zrobiły bałagan. Mnie się wydaje że brak pojęcia, wszak sam buduję.
Mógł mieć rację. Jednak od takich rzeczy są badania nośności gruntu.
Widać że dom osiadł na fundamencie źle wylana ława fundamentowa itp itd ....Nic z tym raczej się zrobić już nie da jedynie rozebrać ratując co się da ... Swoją drogą zastanawiam się na co komu aż tak wysoki dach !!!
Chyba ktoś zapomniał o fundamentach...
@konował, gówno byś zrobiła. Nie wypłaciłabyś kasy za robociznę, kazała oddać ewentualne zaliczki i kasę za materiał oraz rozebrać na koszt firmy "budowlanej" i tyle. No chyba że wzięłabyś firmę krzak z 1ną taczką no to wtedy fakt, byłby kłopot ze ściągnięciem kasy.
@Zikorskee właśnie tak wyglądają domy ludzi którzy pobrali się z jedynaczkami