Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej! Te j🤬e śmierdzące onuce to murzyny Europy wschodniej i nic więcej 😡 brzydzę się tymi podludźmi i u nas ich pełno, Hatfu raz jeszcze i zaj🤬 tam atomem to mało w te całą mateczkę rosije Hatfu!!!
Tak czy siak brawa dla tego starszego gościa, że tak tego karalucha wyjaśnił.
Orczy mózg chyba nie zarejestrował, że 2 razy sp🤬oliła mu winda, przez którą zaczęło mu odp🤬lać
sothis napisał/a:
Jakaś dziwna ta akcja, ciężko dobudować fabułę.
naćpane gówno i fabułę miał w swojej głowie, następnym razem możesz takiego spotkać w swoim k🤬idołku
Mi wygląda na typowego sadolowego napinacza internetowego : jakbym go dostał w swoje ręce to....

Ta baba ma jakiś syndrom sztokholmski.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
podpis użytkownika
Dlaczego, stary, patrzysz tak?Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
sothis napisał/a:
Jakaś dziwna ta akcja, ciężko dobudować fabułę.
saszka się naj🤬 i rozpoczął trening bullshido
Tan senior to taki niepozorny, a poskładał tego fana gali freakfightowych jak menel puszkę po piwku. Szanuje.
j🤬e ruskie parchy, oni nie potrafią żyć w cywilizowanym otoczeniu, kacap może i wyjedzie z brudnego zaj🤬ego dechami gnojownika ale zaćpany i zapijaczony cham i brudas z niego nie wyjdzie nigdy, oni potrafią tylko niszczyć i nienawidzić, te bydło najlepiej się czuje w rozp🤬olonym chlewie gdzie jest nasrane tam gdzie śpią i jedzą
patmon napisał/a:
Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej! Te j🤬e śmierdzące onuce to murzyny Europy wschodniej i nic więcej 😡 brzydzę się tymi podludźmi i u nas ich pełno, Hatfu raz jeszcze i zaj🤬 tam atomem to mało w te całą mateczkę rosije Hatfu!!!
W punkt. Widzę podłapaliście moje komentarze, że ruskie to murzyny europy. Bardzo dobrze! Bo to prawda! Y3bac ye biedne, śmierdzące, zapijaczone, zaćpane korwy pod butem patusa który jeszcze 30 na lat temu w ortalionie oyebywał kiełbasę na ruskim blokowisku. Spalić rosję i jej mieszkańców do gołej ziemi. Ha tfu!