👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Różnica między tym co na filmiku a porządnym silnikiem V8 jest taka sama jak między darciem mordy przez głupią p🤬dę a... porządnym silnikiem V8

Jakby mnie takie cudeńko obudziło to bym wsiadł do niego na spokojnie i odjechał w p🤬du.Ciekawe kto by miał dziwną minę

Cytat:
Różnica między tym co na filmiku a porządnym silnikiem V8 jest taka sama jak między darciem mordy przez głupią p*zdę a... porządnym silnikiem V8
![]()
No tak bo jedyne słuszne v8 to te hamerykańskie przecież
Ale wiecie, że V8 są dwa typy - crossplane oraz flatplane i jedne bulgoczą, a drugie wiercą w wielkim skrócie?

up
Na bank nie wiedzo!
tu różnica w dźwięku (jedne bulgoczą inne wiercą tak jak mówił gość wyżej)
A tu wyjaśnienie (mimo, że wygląda jak z🤬b to gada dość dobrze)
czyli w skrócie te co bulgoczą - dwa cylindry obok siebie walą w wydech
Na bank nie wiedzo!
tu różnica w dźwięku (jedne bulgoczą inne wiercą tak jak mówił gość wyżej)
A tu wyjaśnienie (mimo, że wygląda jak z🤬b to gada dość dobrze)
czyli w skrócie te co bulgoczą - dwa cylindry obok siebie walą w wydech
To ferrari może sobie brzmieć jak trabant nawet. Nie ma ładnie brzmieć, tylko ładnie się sprawować. Wasza dyskusja na ten temat zwyczajnie absurdalna.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie