Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-11-28, 16:01
Hmm Switzer Performance to firma, która stworzyła pakiet tuningowy dla Nissana GT-R. Samochody z tym pakietem osiągają po 700-800 koni więc petarda jest =O
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 16:13
no cóż, nissanowi i tak sporo brakuje do veyrona ale wolałbym wydać ok mln na gtr (wliczam w to koszta jakiegoś technicznego dopicowania, bo podstawowa cena to ok pół miliona) niż ponad 5 mln na veyrona (pomarzyć każdy może ;-p, wiem, już wracam do swojego maluszka)
Zgłoś
SuperRyszard 2011-11-28, 16:16 9
vass napisał/a:

Na pewno się nie ścigają

Nie, po bułki jadą
Zgłoś
speedster 2011-11-28, 17:19
Ale to auto paskudne w środku...design blendera.No i po 15 minutach pusty bak:D
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 17:24
Wie ktoś co to za muzyka w tle??:d
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 17:44 1
Nie ma bata... albo operator kamery waży z 200kg, albo kierowca Bugatti nie spuścił ręcznego do końca-.-

@carter74621
Woman, Wolfmother
Zgłoś
qrczaq 2011-11-28, 18:07
Co tu wiele gadać. Oba auta to arcydzieła inżynierii i kropka. Jednak kiedy zobaczyłem Nissana z bliska to lekko się zawiodłem. Z tyłu wygląda cokolwiek tandetowato. Chodzi zwłaszcza o ten jebitny plastikowy zderzak (co prawda polakierowany ale to zawsze plastik) pokrywający jego całą dupę. Bugatti nie miałem przyjemności oglądać. Ciekawe czy w aucie za 10 razy tyle co nissan też są takie niespodzianki?
Zgłoś
vagatiosoul 2011-11-28, 18:26 2
Muszę przyznać, że znaczna większość wypowiadających się wyżej użytkowników to mistrzowie inżynierii, dla których obydwa samochody nie mają tajemnic. Gdy dodamy do tego "władanie" językiem technicznym- po prostu miód.
Najbardziej zaskakuje mnie fakt, że na siłę staracie się wymyślić coś niebywale ambitnego. Przerost formy nad treścią moi panowie
Widzieliśmy dwa piekielnie piękne, drogie i szybkie samochody, których rywalizacja kończy się zaskakująco. Ot co.
Jeśli ktoś uzna mój komentarz za napinkę, to współczuję dotkniętym "specjalistom".
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 19:51
vagatiosoul napisał/a:

(...) na siłę staracie się wymyślić coś niebywale ambitnego. (...)

Bo każdy sępi o piwo...
Suszy ludzi
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 20:08
tutaj macie 1500bhp GT-R

watch?v=grUWJhUvpC0
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 20:34
dam dupy za r35...
Zgłoś
heski997 2011-11-28, 20:57 2
Tak się składa , że to volkswagenowskie "coś" Ma 16 cylindrów czyli o dziesięć więcej niż w nissanie .. a mocy w tym bugatti jest prawie nic na taki silnik jego potencjał jest dużo większy + te cztery turbiny <lol> żeby turbo dziury nie było ... a do tego moment obrotowy do mocy silnika jest jak Golfie III 1.8 ... To by było coś gdyby z niedużego silnika coś wycisneli jak w gt-r a tak to moim zdaniem żenada ...
( wiem mechanik się znalazł)
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2011-11-28, 21:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
heski997 2011-11-28, 21:39 1
@up. Porównywać do volkswagena nie mam ? A silnik z czego się składa ?! Może to jakiś włoski silnik co ? To dwa silniki VR VOLKSWAGENA ! I wcale nie miałem na myśli , ze jest to zły samochód , bo nie jest ale jest to zbyt przechwalany samochód to po 1 ( Przy maksymalnym wciskaniu gazu 100litrów ucieka w 12 minut !! można se poczytać a po 2 nie powinno się porównywać takiego auta z takim ogromnym silnikiem do biednej V6 z gtr-a ... Tyle na temat
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-28, 21:54
Niestety większość z nas(nie obrażając nikogo) może sobie o tym tylko pomarzyć :F Chociaż o takim wózku to nawet fajnie się marzy ^^
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem