👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Koleś mam nadzieję ma 2 sprawy
Za psa nieupilnowanie
Za napasc na nagrywającego
Ty to lubisz gmyrac paluszkiem psu w dupie?
Ta metoda na rozłączenie Psa jak bulterier, amstaff, pitbull nie działa
Ale pewnie o tym wiesz
Tym psom wkłada się całą pięść
gufer napisał/a:
Nie palec a wojskowy bagnet 20 cm . Albo w oczy . Skutecznie też scyzorykiem przeciąć mięśnie szczęki . Więcej nie zaciśnie bo nie ma czym .
Z rzeczy, które się zawsze ma przy sobie to jeszcze strzał z działa przeciwlotniczego powinien pomóc.

ordinarymortar napisał/a:
jak ja nienawidzę psiarzy..
Kup sobie kameleona i nazwij go elgiebete
Jaki był dalszy ciąg? Chodzi mi już po całej akcji, na spokojnie? Jakaś sprawa czy coś?
~VaultQuantumLass napisał/a:
Nie spodziewalam sie ze zobacze na sadolu Janka i swinie, ale fakt. Wlasciciel zle traktuje psa, katuje go w domu.
Upuść przez przypadek jakieś namiary na socjal media do Janka.

Sam osobiście prześlę mu pozdrowienia.

Mój kumpel angol nazwał psa Syndrom. Zawsze jak kundel włazi na drzewa to on krzyczy za nim... Down syndrom!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie