Ale się k🤬a koleś k🤬a wk🤬ił. K🤬a.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego c🤬ja się pcha do internetu ? Wk🤬ia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest p🤬lnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego z🤬ba mniej.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego c🤬ja się pcha do internetu ? Wk🤬ia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest p🤬lnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego z🤬ba mniej.
Problemy emocjonalne ma koles. Nie wiem co jest w tych jego filmach, że tak strasznie się bulwersuje ale nie chcę mi się sprawdzać. Podkręcona spirala nienawiści, hipokryta k🤬a. K🤬a k🤬a, k🤬a.

"Sp🤬alajcie do Rocka.. Do innych matkojebców" Ale sie wk🤬ił ciśnie ładnie

Może się stykają razem pisiorkami i stąd ta spina...
podpis użytkownika
Prawdziwy facet nie je miodu, lecz żuje pszczoły.
Ile lat trzeba mieć żeby spinać dupe w necie ?

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Też bym się wściekł jakby mi dziewczynę obrażali
. Bo youtube to ich życie. To jak tibia. Jak dla mnie może sp🤬alać i przestać nagrywać.
Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną

Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną

podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Prawda jest taka, że Dallas ma parcie i polot, Bamski jest jakiś zamulony.

Przesadził trochę, ale w takich czasach taki ludzi to ze świecą można szukać. Widać że są przyjaciółmi, zawsze razem.

Mógł po prostu powiedzieć, że nie chce mu się filmów robić w listopadzie

...ale się przejąłem, że nie będzie nagrywał
Całe szczęście dał nam "miesiąc czasu" hahahaha

Całe szczęście dał nam "miesiąc czasu" hahahaha