Fake - kiedyś miałem bumerang, był chyba popsuty, zawsze sp🤬alał mi do ogródka sąsiada - bumerangi nie wracają!!!
@ mam podobne doświadczenia . Widać że fotomontaż
lol

podpis użytkownika
................................................................................................................
Gurgul99 napisał/a:
Fake - kiedyś miałem bumerang, był chyba popsuty, zawsze sp🤬alał mi do ogródka sąsiada - bumerangi nie wracają!!!
Ale Ty rzucałeś bananem a nie bumerangiem. Troszeczkę się pomyliłeś ale nic nie szkodzi..
Bumerangii wracają mam na to dowód:

podpis użytkownika
Come to papa
Jak miałem jakieś 5 lat to była moda na kolorowe bumerangi. Matka nie chciała mi kupić owej zabawki i nie mogłem zrozumieć dlaczego. Sprawa wyjaśniła się samoczynnie kiedy kolega dał mi rzucić swoim bumerangiem. Stojąc ze dwa metry od niego tak niefortunnie rzuciłem, że zaj🤬em mu prosto w czachę, jednocześnie rozcinając czoło
Ot mała historia z dzieciństwa.

fake - gosciu podnosi kamere i biegnie za bumerangiem tylko tego nie widać bo nie ma punktu odniesienia. koniec.
Dobry gość, rzuca, nagrywa, łapie i prawie nie trzęsie kamerą. Brawo!
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Jakby przyczepili kamerkę do tego bumerangu i wszystko było by widziane z 1 osoby ! To byłby dopiero hardcore !

Niesamowite jak ten bumerang wraca! Trochę poszperałem i znalazłem tutaj naukowe wyjaśnienie bumerangerzy.pl/dlaczego-bumerang-wraca/