📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

@UP
To się nazywa głupota, a głupota ma to do siebie, że prędzej czy później się tego dowie od lekarza na OIOMie.
To się nazywa głupota, a głupota ma to do siebie, że prędzej czy później się tego dowie od lekarza na OIOMie.

Jakby skok na bugee był jakimś niesamowitym wyczynem... miliony ludzi tak skoczyło (w tym pewnie też wielu użytkowników sadistica). Teraz wszystkich na sadola będzie się wrzucać?

lepzti napisał/a:
bunge to pedalstwo, dream jest kozak
Bunge? W tytule jest Bungee, w tytule filmiku Bungy. To w końcu co tak naprawdę obejrzałem?
A co do filmiku to naprawdę nie pasuje na sadola.

Bezpieczeństwo...znam obu potentatów na rynku bungy w PL : Mario Góralczyka i Gula Kopkę. Powiem Wam, że z bezpieczeństwem jest OK, ale widziałem jak jeden koleś dojechał do ziemi w Chorzowie przed koncertem Stonsów. Sprawa wyglądała tak, że koledzy po podaniu wagi zamienili się kolejnością skoków.
AAAA jakby ktoś chciał to mogę mu taką gumę wykonać, szwagier na pewno ma dźwig a można skakać w uprzęży do robót wysokościowych, więc...
AAAA jakby ktoś chciał to mogę mu taką gumę wykonać, szwagier na pewno ma dźwig a można skakać w uprzęży do robót wysokościowych, więc...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie