K🤬a, same cz🤬chy... Ja p🤬lę...
Jaki out of control bus?! Przecież to jest k🤬a zwykły zamach! A zapomniałem kierowca to cz🤬ch albo jakiś inny pakol więc lewaki boją się w gazecie napisać źle o kolorowym człowieku. Ciekawe jak by wyglądał artykuł gdyby kierowca był biały!!!
Coca Cola zatrzymała autobus. "Always Coca Cola"
podpis użytkownika
Majster Bieda
małpa-bez-banana napisał/a:
Jaki out of control bus?! Przecież to jest k🤬a zwykły zamach! A zapomniałem kierowca to cz🤬ch albo jakiś inny pakol więc lewaki boją się w gazecie napisać źle o kolorowym człowieku. Ciekawe jak by wyglądał artykuł gdyby kierowca był biały!!!
O człowieku zagotowali by się ehhhh a gdyby tak jeszcze dodatkowo Słowianin np. Polak,lewactwo by wyło jak wilki do księżyca
Cicho było jak na autobus. Obstawiam elektryk.
I tak do kolekcji niekontrolowanych samozapłonów w zasadzie niemożliwych do ugaszenia (musi się wypalić) dopisać można samo-ur🤬amianie. Bo programista na etapie pisania skryptu obsługi miał w drugim oknie Sadola odpalonego
I tak do kolekcji niekontrolowanych samozapłonów w zasadzie niemożliwych do ugaszenia (musi się wypalić) dopisać można samo-ur🤬amianie. Bo programista na etapie pisania skryptu obsługi miał w drugim oknie Sadola odpalonego

kamerzysta zasługuje na nagrode za dobre ujęcie, czułem się jak na rollercosterze
C🤬j nie kamerzysta... pewnie zesrał się ze strachu jakby słoń na niego szarżował

upośledzony kamerzysta z chorobą downa i sraczkodupiem pospolitym.