Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:56
hpiotrekh 2014-03-25, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-25, 23:06
Jeżdżę jakąś tam szybszą i starszą beemką i mogę wam powiedzieć, że te samochody po prostu skłaniają do agresywnej jazdy ze względu na swoją konstrukcję.
Ale ten idiota to typowy znalazca prawka w paczce czipsów a nie typowy kierowca bmw. Po prostu debil.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-25, 23:09 1
Nie widzę nic specjalnego w tym filmiku. Jak ktoś chce prawdziwe perełki to zapraszam w okolicę Wołomina, albo na trasę 8/S8 na odcinku od Marek do Radzymina, gdzie mieszają się lokalni mistrzowie z tymi z Lublina, Białegostoku i ruskimi tirami. Już nawet nie wrzucam wszystkich filmików na komputer, bo bym szybko dysk zapełnił

A co do jazdy lewym pasem. Jak jestem w terenie zabudowanym i jadę lewym pasem (zawsze jadę lewym pasem powyżej dopuszczalnej prędkości i wtedy, gdy prawy jest dla za wolny) lub poza terenem zabudowanym wyprzedzając kolumnę pojazdów i widzę we wstecznym lusterku, że ktoś z dużą prędkością podjeżdża mi pod sam zderzak to nie zjeżdżam, zresztą nie mam gdzie. Jak mi siedzi cały czas na ogonie to jadę tym pasem długo, choćby nieprzepisowo, jak włącza długie to włączam przeciwmgłowe. Jak mi zajedzie drogę i przyhamuje to walnę, bo mam kamerkę i udowodnię niewinność.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-25, 23:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Choroba 2014-03-26, 1:14
Zgłoś
hpiotrekh 2014-03-26, 7:50
Pamiętaj, że prawym pasem też można wyprzedzać.
Na jednojezdniowych, ktore maja co najmniej dwa pasy(logiczne ) i dwujezdniowych z co najmniej dwoma pasami w zabudowanym i trzema pasami w w niezabudowanym.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 8:26
Staram się nie łamać kodeksu ruchu drogowego zwłaszcza, że mam Felicię i o większym szaleństwie na drogach można zapomnieć, ale z tego co zauważyłem to największy odsetek tak zwanych buraków jest u kierowców BMW oraz Audi choć nie tylko oni są furiatami na drodze, jednak odznaczają się największą bezczelnością.

Trochę nie w temat, ale mam prośbę do kierowców. Obniżajcie sobie światła mijania, bo nie raz byłem oślepiony a nie chcę trafić na harda przez takie sytuacje. Szerokości.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 9:51 1
Zgłoś
hpiotrekh 2014-03-26, 20:36
tylko, że specyfika pracy policji jest taka, że za jazdę lewym pasem przy wolnym prawym masz 250zł.
Dziekuję, dobranoc. gimbie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 21:43
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem