Nie jestem jakoś specjalnie cięty na kierowców bmw, ale jakoś tak dziwnie procent buractwa wśród posiadaczy tego pojazdu jest zaskakująco wysoki
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Jak to się mówi- człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy.
a ja jakimś dziwnym trafem bardzo często spotykam buraków w skodach, którzy myślą, że jak mają octavię w kombi w dyzlu to mają świat u swych stóp
@up
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
A.J.K.S napisał/a:
@up
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ![]()
no właśnie, ale nagonka jest oczywiście na bmw i tylko w polsce
A nikt nie pomyślał, że może mu się po prostu spieszyło, z tego co widzę to nie stworzył żadnego zagrożenia na drodze a jedynym jego grzechem jest posiadanie BMW które budzi w kierowcach burakach najgorsze instynkty więc oczywiście trzeba podpieprzyć gościa i nawrzucać mu bo ma BMW, jakby to samo robił kierowca Skody,Peugeota albo Toyoty to ten temat nawet nie wyszedłby z poczekalni ale nagonka na BMW trwa w najlepsze a dziwnym trafem powszechna opinia o śmiercionośnych burakach drogowych nie ma pokrycia w rzeczywistości: prentki-blog.pl/czy-samochody-bmw-powoduja-najwiecej-wypadkow/ polecam lekturę tego wpisu.
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
ja przeważnie patrzę trochę niżej i prawie każdy burak ma znaczki WB, WI etc.
Kto takim idiotom rozdaje prawo jazdy ? Skąd się biorą tacy idioci za kółkiem jak ten na video ?
Niech zdycha idiota póki jeszcze nikomu nie zrobił krzywdy tą "jazdą".
Niech zdycha idiota póki jeszcze nikomu nie zrobił krzywdy tą "jazdą". Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie