👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CanesPL napisał/a:
Dwóch debili, ruszających na wciśniętym hamulcu.
Błysnąłeś geniuszu, zapraszam do lektury na temat automatycznej skrzyni biegów...
clf111 lewy pas pusty bo tam zaraz jest zjazd na prawy pas z powodu przebudowy ronda i patrząc po ilości samochodów nie opłacało się kierowcy VW zjeżdżać na lewy pas. Zanim zaczniesz obrażać i cwaniakować zorientuj się, a jak nie masz możliwości nie rób z siebie kogoś kim nie jesteś.

jagoodusia napisał/a:
to przecie Zielona Góra, obok Carrefoura.
![]()
jak nie jak tak

oho, jaka znająca przepisy pani, ciekawe czemu nie prowadzi? nie umie?

CanesPL napisał/a:
Dwóch debili, ruszających na wciśniętym hamulcu.
Jak się ma automat w aucie to auto rusza gdy lekko puścisz hamulec, nawet gdy nadal jest od naciśnięty. Widać że nigdy nie byłeś bogaty.
Psychopathic_fucker napisał/a:
Spójrz na most w tle, powinno ci to dać odpowiedź jaki to kraj![]()
Sądzę, że lepszą wskazówką będzie napis "wynajem" na tablicy po lewej stronie

Gdyby to było w Rosji to ten koleś co nagrywa wyszedłby z samochodu dojeb*ł temu kretynowi i tak by się debilizm skończył..

sami jestescie albo wasi starzy buraki i tępe dzidy pantofle etc. A kolega z mercedesa jak go chciałem wyciągnąć chwilę póżniej i mu wytłumaczyć na czym polega jazda na suwak to udawał, że mnie nie widzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie