Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-21, 11:50 1
Jak w passacie nie chciał go wpuścić przecież wystawił mu rękę za okno i macha żeby jechał, a w mercu najprawdopodobniej spociuch ma misje żeby blokować lewy pas i mu pomachał żeby jechał bo on tu musi blokować żeby lewym pasem nie szarżowali.... no banda z🤬bów poruszająca się po polskich drogach mnie przeraża
Zgłoś
sono 2013-06-21, 11:51 1
W tym wątku macie na kilka sposobów wytłumaczone, dlaczego kierowca mercedesa swoją niemytą fają smyra pod ogonem psa babki swojego sąsiada i w zimie nosi kalesony założone na spodnie i zapięte szelkami do swoich kudłów w nosie:

https://www.sadol.pl/blokowanie-pasa-dojazdowego-vt202643.htm#2183671

Dlatego, zanim zaczniecie go bronić, albo zapoznajcie się z argumentami tych, co mają doświadczenie, prawko i mózg, albo wsiadajcie na swoje trzykołowe rowerki i odjedźcie stąd daleko.
Zgłoś
dulek93 2013-06-21, 11:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 12:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Licho5 2013-06-21, 12:08
Może wytłumaczy mi ktoś co takiemu "człowiekowi" daje blokowanie pasa bo ja tego nie rozumiem, przecież on blokując też stoi i nie jedzie, wytłumaczcie mi proszę
Zgłoś
generalissimus 2013-06-21, 12:15
Zgłoś
Black Pitt 2013-06-21, 12:26
Zgłoś
czarny7684 2013-06-21, 13:18
Zgłoś
Kliksiu 2013-06-21, 13:22
problemy plebsu mnie nie interesują
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 13:57
Zgłoś
Matush5 2013-06-21, 13:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 14:22
trzeba było śrubokrętem oponę potraktować...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 14:26
Szkoda, że pokazujecie tylko te chamskie zachowania kierowców, dzisiaj tamtędy jechałem i jakoś wszyscy zachowywali się kulturalnie w stosunku do siebie, wpuszczasz jednego, jedziesz dalej, i tak za każdym zjazdem. Jeszcze jedno, on mu nie machał tylko środkowy palec pokazywał :p
Zgłoś
Rafit 2013-06-21, 14:49
Ja bym po prostu wysiadł do typa i szybko mu przemówił do rozsądku. Takie coś trzeba tępić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 14:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem