👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak w passacie nie chciał go wpuścić przecież wystawił mu rękę za okno i macha żeby jechał, a w mercu najprawdopodobniej spociuch ma misje żeby blokować lewy pas i mu pomachał żeby jechał bo on tu musi blokować żeby lewym pasem nie szarżowali.... no banda z🤬bów poruszająca się po polskich drogach mnie przeraża
W tym wątku macie na kilka sposobów wytłumaczone, dlaczego kierowca mercedesa swoją niemytą fają smyra pod ogonem psa babki swojego sąsiada i w zimie nosi kalesony założone na spodnie i zapięte szelkami do swoich kudłów w nosie:
https://www.sadol.pl/blokowanie-pasa-dojazdowego-vt202643.htm#2183671
Dlatego, zanim zaczniecie go bronić, albo zapoznajcie się z argumentami tych, co mają doświadczenie, prawko i mózg, albo wsiadajcie na swoje trzykołowe rowerki i odjedźcie stąd daleko.
https://www.sadol.pl/blokowanie-pasa-dojazdowego-vt202643.htm#2183671
Dlatego, zanim zaczniecie go bronić, albo zapoznajcie się z argumentami tych, co mają doświadczenie, prawko i mózg, albo wsiadajcie na swoje trzykołowe rowerki i odjedźcie stąd daleko.

Może wytłumaczy mi ktoś co takiemu "człowiekowi" daje blokowanie pasa bo ja tego nie rozumiem, przecież on blokując też stoi i nie jedzie, wytłumaczcie mi proszę

Szkoda, że pokazujecie tylko te chamskie zachowania kierowców, dzisiaj tamtędy jechałem i jakoś wszyscy zachowywali się kulturalnie w stosunku do siebie, wpuszczasz jednego, jedziesz dalej, i tak za każdym zjazdem. Jeszcze jedno, on mu nie machał tylko środkowy palec pokazywał :p
Ja bym po prostu wysiadł do typa i szybko mu przemówił do rozsądku. Takie coś trzeba tępić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie