Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Burak w Mercu
BlanX • 2014-05-03, 21:16
Zawodowy kierowca,a prosi się o wypadek.Zaznaczam,że wiózł pasażera.Robię dziadowi antyreklamę,żebyście (mieszkańcy mojego miasta) korzystali z jego"usług"na własne ryzyko!

Trochę mnie pod koniec poniosło ale mnie wk🤬ił i c🤬j!
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 22:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2014-05-03, 22:13
@xts raczej stan umysłu
Zgłoś
orzeszwmorde 2014-05-03, 22:18
Piękna betrójeczka w 00:48.
Za straszenie policją bym Ci piwa nie dał ale ciul.
Najzwyczajniej wystarczy pokazać takiemu żeby się w łeb puknął, nie ma co ulegać emocjom.
Sprawdzony sposób, mnie nerwy odpuszczają a ten drugi aż zielenieje z wściekłości.
Zgłoś
~tedwaha 2014-05-03, 22:18
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 22:22
Zgłoś
Plast80 2014-05-03, 22:57
@BlanX
Jezdzić można i 50 lat i co z tego skoro piszesz że to był twój pierwszy raz, to wiele tłumaczy... Bardzo emocjonalnie podchodzisz do całej sprawy i na filmie też to widać i jak najbardziej pokazuje kulturę jazdy i nie ważne czy podpiszesz, że bluzgałeś bo to i tak słychać
Tatuśku poćwicz kontrolowanie gniewu bo nawet tu pokazujesz, że ból dupy naruszył rozetkę.
Jak chce się coś zmienić to się działa a nie strzela rozpaczliwą popisówę z bluzgami na środku ulicy
P.S. uprawnienia faktycznie mam krócej z trzy lata od ciebie ale doświadczeniem nie mam potrzeby się chwalić
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 23:13
@Plast80 No to może pochwal się Ty przed całym światem,co takiego zdziałałeś aby poprawić bezpieczeństwo na naszych drogach.Rzucanie sloganami dla poklasku tłuszczy... skądś to znamy.Kontrolowanie gniewu to zalecaj kibolom"doktorku"
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 23:22 1
O jak ja lubię tych frustratów z kamerkami. Jedzie taki fred felicią z kamerką i straszy policją. Bardzo popularne urządzenie wśród emerytów i sepleniącej się młodzieży.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 23:22
To Ostrowiec Świętokrzyski... wieś która przeobraziła się w miasto jak wybudowali Hutę Ostrowiec, bo napłynęło tanich roboli. Mentalność najwiekszych wsiurów. Tyle koniec kropka
Zgłoś
p4nk1 2014-05-03, 23:27
Zgłoś
nanab 2014-05-03, 23:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 23:35
Ostrowiec Świętokrzyski ?
Bywałem tam na wakacjach za młodu, nawet chyba ulicę kojarzę - to gdzieś koło tego samolotu na cokole ?
Zgłoś
alanwroc 2014-05-03, 23:39 3
Zgłoś
eweli25 2014-05-03, 23:50 1
Taksówkarze to najgorsza swołocz, która panoszy się a drogach, jakby były ich własnością
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem