Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:40
Burak w Mercu
BlanX • 2014-05-03, 21:16
Zawodowy kierowca,a prosi się o wypadek.Zaznaczam,że wiózł pasażera.Robię dziadowi antyreklamę,żebyście (mieszkańcy mojego miasta) korzystali z jego"usług"na własne ryzyko!

Trochę mnie pod koniec poniosło ale mnie wk🤬ił i c🤬j!
Zgłoś
MichaU 2014-05-03, 21:18 15
Piszesz o kimś, że jest burakiem samemu się zachowując tak, jak słychać na filmie. Typowy polaczek-buraczek z ciebie.
Zgłoś
klubber 2014-05-03, 21:23 122
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:30
a filmik to z tamtego roku
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 21:30 12
@MichaU - A co niby miałem go przeprosić,że jechałem przed nim?powinien na tych pasach potrącić kogoś z Twojej rodziny to inaczej byś śpiewał...
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:32 9
@~MichaU nie bo ty bys mu pewnie rowa wylizal jak to robi kazdy nie polaczek buraczek i jeszcze przepraszal ze nierowno
Zgłoś
zygmuntor 2014-05-03, 21:32 31
Autorowi wstawki dedykuję film z Rosji. Tam kierowca również się bawił w nauczyciela
źródło: ochevidets.ru/rolik/65358/
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 21:33
@warstolog Nie,filmik z 30,04,2014 ale kamerka z Tesco i sama się przestawia,kij wie czemu
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:36 6
Zgłoś
MichaU 2014-05-03, 21:38 1
BlanX napisał/a:

@MichaU - A co niby miałem go przeprosić,że jechałem przed nim?

CYCONAUTA napisał/a:

@~MichaU nie bo ty bys mu pewnie rowa wylizal jak to robi kazdy nie polaczek buraczek i jeszcze przepraszal ze nierowno

Wy tak poważnie? Mam nadzieję, że udajecie. Myślenie, że coś jest czarne albo białe świadczy o ograniczeniu umysłowym. Mówię, że źle zrobił, to znaczy, że bym zrobił dokładnie odwrotnie? Polecam czasem pomyśleć, to nie boli. No i myślenie jest fajne
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:44 1
Po głosie stwierdzam jako ekspert że autor sam jest typowym cwaniakiem, jednym z tych którzy często używają zwrotu "no i co teraz cwaniaczku" po zdobyciu fizycznej przewagi nad oponentem...
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-03, 21:49 1
Zgłoś
Plast80 2014-05-03, 21:53 3
Szczerze to poziom kultury jazdy i obcowania społecznego macie bardzo podobny, delikatnie to nazywając trafił swój na swego. Jeden przygamonił nieco drugi momentalnie z pianą na ustach nieudolnie staje się nauczycielem. Będąc Kierowcą trzeba myśleć i przewidywać również za innych i to tak samo wygląda na całym świecie.
Szkoda tylko że ta lekcja jazdy którą zaserwował Tobie kierowca taksówki kosztowała ciebie tyle nerwów i emocji, że musiałeś się z tym podzielić z całym światem:) Nie ma jednak co płakać w internecie kiedyś jak już jazda autem nie będzie kosztowała ciebie tyle nerwów i będziesz regularnie zbierał doświadczenie zobaczysz że miałem rację.
Zgłoś
1.Michal 2014-05-03, 22:02 3
obydwoje chyba cebulę na targ wieźli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem