Nawet fajny program, tylko szkoda, że tylko ten koleś w okularkach myśli w miarę normalnie, bo reszta chce wyjść na jakichś j🤬ych pozerów czy coś, aby zaimponować gimbusom z gimnazjum, którzy pewnie też to oglądają.
wiekszość tych cipek to takie mosiężne ryje, że nawet gdyby chciały to by nikt ich nie zgw🤬cił. Może armia czerwona by się pokusiła. Szczególnie brzydka była ta co sie chwaliła że goli nogi woskiem. Mam wrażenie że wszystkie tego typu feministki odreagowują w ten sposób fakt że mają brzydkie twarze. Wmawiają sobie, że są zajebiste i ktoś je zgw🤬ci a tak naprawdę nikomu się nie chce dotknąć ich kuciapy nawet kijem od mopa.
podpis użytkownika
Siemka nie mam nic do gadania. to pa
Przestańcie tak mówić o Wujku Bielu , może teraz on to czyta i jest mu przykro?

Tu większość pisze że paszczury że nikt ich nie chce, a popatrzcie na siebie gimbusy, Prawda jest taka że zapewne ciekawiej by było oglądać waszą dupę niż twarz :/
Hej bez przesady. Jeśli one w takich samych strojach chodzą po ulicy to niech się nie dziwią że są gw🤬cone, no sory ale dekolt zaj🤬a i protestuje. Same to prowokują. No ale jeśli chcą por🤬ac to nie mają innego wyscia niz cycki pokazać...
Goście wydają się być trochę podchmieleni, mimo wszystko prowadzą program dużo lepiej od np. tego całego c🤬jka biela. Wydaje mi się, iż sekswizja w ich wykonaniu była by tu dużo bardziej doceniona, podchodzą z humorem, całkiem fajnymi chamskimi tekstami, a nie k🤬a jak ten zezowaty buc, który myśli że jest wielkim dżolo
a w ogóle, 5:05 k🤬a Tiësto
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

a w ogóle, 5:05 k🤬a Tiësto

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.