Goście wyglądają jakby gw🤬t był ich jedyną szansą na utrate dziewictwa przed 40stką. A plotkują jak stare panny pod kościołem... To jest panie c🤬jnia! Nie wiedziałem że to to kiedykolwiek powiem ale to jest gorsze gówno niż Seksmisja!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
90% uczestniczek tego debilnego marszu to największe paździerze jakie po ulicach chodzą
nawet w akcie desperacji trzymetrowym patykiem, w gumowej rękawiczce przez szmatę nikt by ich nie tknął
One się powinny modlić o gw🤬t, a nie przeciwko niemu protestować.
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Paskudna dziewczyna musi sobie wmówić, że nikt jej nie dotyka nie dlatego, że jest paskudna ale dlatego, że ma swoje zasady i szacunek do siebie. A jak już ktoś ją dotknie to wszystkim musi się pochwalić maskując to oburzeniem.
Ja p🤬lę znowu jakieś gówno, które jest tu tylko dlatego że twórca za to płaci...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Feminizm kończy się wtedy, gdy trzeba wnieść szafę na ósme piętro
i te pasztety co tam protestują przeciw gw🤬tom w tak wyzywających (hahah) strojach próbują tylko zwróci na siebie uwagę, bo maja nadzieje, ze w końcu ktoś im przeczyści te feministyczne "organy płciowe żeńskie" i im się przestanie w głowach p🤬lić.

Kolesie gadają dobrze, k🤬ybieg udał im się. Prosta zasada - jak jesteś p🤬lnięty, znajdź innych i demonstruj to. Te "panie", które udały się na ową pikietę nigdy k🤬sa nie widziały, a apelują o powściągliwość. Już niedługo - dupcyngiele nawozów sztucznych będą walczyć o swoje prawa, przecież jak psychiatrzy mogą negować taką miłość. W c🤬ju wszystkim się przewraca..
Dobra, c🤬j tam, jak to ma zastąpić popisy wujka bielu to niech sobie już będzie, wszystko jest lepsze od jego nędznych programików.
BongMan napisał/a:
Ja p🤬lę znowu jakieś gówno, które jest tu tylko dlatego że twórca za to płaci...
zapłać więcej, to nie będzie tego na sadolu

skąd bierzecie takich spedalonych prezenterów, od Palikota wynajmujecie?