Ciekawe eventy mają w w tym Phoenix
Nawet ładnie to wygląda...

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Wpisali CWJXUOT
Btw. Dziwne zjawisko? Jeśli wystąpiłoby na taką skalę w Polsce, to przyznałbym Ci rację.

do autora : co dziwnego jest w burzy piaskowej na pustyni, bo nie bardzo łapię :|
Napisałem dziwne zjawisko ponieważ nie widziałem jeszcze burzy piaskowej w miasteczku, ale widzę że sami obeznani się odzywają..
Nie "obeznani" a poprostu ludzie, którzy nie widzą nic dziwnego w burzy piaskowej na określonej szerokości geograficznej (klimat podzwrotnikowy, dużą część stanu stanowią pustynie). Ot co

Villthuriss napisał/a:
Nie "obeznani" a poprostu ludzie, którzy nie widzą nic dziwnego w burzy piaskowej na określonej szerokości geograficznej (klimat podzwrotnikowy, dużą część stanu stanowią pustynie). Ot co
![]()
Nie wszystkim było dane zobaczyć takie cudo. Mnie akurat ciekawi ten temat. Nie podchodź do wszystkiego egoistycznie

Villthuriss napisał/a:
![]()
Świetnie, tsunami również zachodzi na morzach/oceanach, ale wciąż mnie to interesuje bo nigdy na "żywo" tego nie widziałem.

Za 10 lat będzie premiera w Polsce
tornada stały się mainstreamowe

tornada stały się mainstreamowe