Trochę mnie ostatnio nie było, złośliwi powiedzą że miałem ciąg narkotyczny-ale to nie prawda. Byłem zajęty odpicowaniem busa. Jak wam się podoba?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:18
smc napisał/a:
Miałem kiedyś samochód z kamiennym fornirem. Szukam teraz, aby kupić takiego CL, ale jest niesamowicie trudno. Wyglądało to przepięknie.
Coś takiego:
Jedyny kamień z jakim miałeś do czynienia, to Cię chyba za mocno w głowę uderzył.
Ze strony Mercedesa.
Zapewne jest to jedyny Mercedes jakim jeździłeś:
ŻelBetonowy napisał/a:
Tylko blacha pod spodem będzie gnić od ciągłej wilgoci która przeniknie przez fugę lub rysy na niej xd
Biorąc pod uwagę jakość amerykańskiej blachy to jeśli to auto jest z pasa rdzy to tam może już nie być blachy xD
Może rama jeszcze nie przegniła, blacharz w stanach drogi, a zostało trochę terakoty z remontu łazienki to będzie podłoga ceramiczna xD
Nie jest źle, prawie dobrze położone, będzie elegancko dopóki auto nie wjedzie na nierówności, wtedy może to wszystko się trochę posypać.
smc napisał/a:
Miałem kiedyś samochód z kamiennym fornirem. Szukam teraz, aby kupić takiego CL, ale jest niesamowicie trudno. Wyglądało to przepięknie.
Coś takiego:
Przepiękne, wpisuje się idealnie w wystrój cygańskiego pałacu.
Dodge Ram 1500 wersja bus
jprd i jeszcze wkręca że nie jest w ciągu narkotycznym 🤣🤣🤣
Shaolin_Majster napisał/a:
Lebovsky, ale ja tu ewidentnie widzę, że sprytnie połączyłeś ciąg narkotykowy z picowaniem busa! 😃
Szacun! 💪🏻
Pewno wyszedłeś tylko wytrzepać dywaniki, a po paru dniach okazało się że wyszło takie cacko... 🤩
Coś w tym stylu... Pies wrócił sam wcześniej do domu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie