Był tak zaskoczony swoją głupotą, że nawet nie zdążył powiedzieć "mama mnie zabije".
fizyka i chemia to piękna nauki.tylko w tych p🤬lonych polskich szkołach nie ma jak ciekawie ich pokazać.
w ameryce mają doświadczenia na wszystkim wiedzą czemu coś się pali,czemu coś wybucha.
w ameryce mają doświadczenia na wszystkim wiedzą czemu coś się pali,czemu coś wybucha.
Mam gazową kuchenkę w domu a zawsze byłem ciekaw co jest w środku tych elektrycznych - dziękuję za drogi sposób na zaspokojenie mej ciekawości.
Grunt, że osiągnął pierwotny cel. Nagrał bardzo fajny film na tiktoczka.
Następnym razem niech spróbuje ze szklaną.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
PeterNORTH napisał/a:
fizyka i chemia to piękna nauki.tylko w tych p🤬lonych polskich szkołach nie ma jak ciekawie ich pokazać.
Ameryka ma takie zajebiste umiejętności przekazywania zasad fizyki, że nawet na wschodzie pojęli co z czym zmieszać aby było p🤬lnięcie 😁
Liczer napisał/a:
Idiota mógł se na czole położyć
No na to czekamy!
Indukcja to takie kurestwo ze peka od samego patrzenia a co dopiero od zjeba z petarda