📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma nic śmieszniejszego niż zakompleksiony, sfrustrowany wieśniak w swoim passacie (czy jego odpowiednik w innych krajach) bluzgający na rowerzystę, który przepisowo jedzie na rowerze droższym niż auto tego typa hehe.
russian-roulette napisał/a:
dobrze mu tak
![]()
'Jej' jeżeli już.
Pasażer pickupa rzucił butelką z wodą w dwie kobiety jadące na rowerach…
… no prawdziwy bohater dla incelowatych spaślaków…
Chyba przyzwyczajona do takich akcji skoro dwie kamerki zamontowane na rowerze

Pan_Dyktator napisał/a:
Nie ma nic śmieszniejszego niż zakompleksiony, sfrustrowany wieśniak w swoim passacie (czy jego odpowiednik w innych krajach) bluzgający na rowerzystę, który przepisowo jedzie na rowerze droższym niż auto tego typa hehe.
No rurka od siodełka w dupie też jest zabawna.
Ale ruch tamują, cholerne pedalarki, wiatr za nimi nie może spokojnie przez jezdnie przejechać!!!11onoeneoneooenoe
Ten ból dupy frustratów antyrowerowych na sadisticu jest piękny
Jak taka baba 70 letnia która siedzi na emeryturze i na wszystkich narzeka, każdy jej przeszkadza. Smutne to musi być żeby tak nie umieć się cieszyć swoim życiem i myśleć tylko o tym jak wyładować swoje frustracje na kimś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie