Dwie szczotki do czyszczenia kibla nap🤬lają się butelkami...Masz piwo
Oj oj oj oj oj oj ale się rozciąłeś !
A w domu
Oj oj oj oj oj oj ale mnie głowa nap🤬la !
A mama lub tata
Oj oj oj oj oj oj oj synek ale będziesz miał wp🤬l!
A w domu
Oj oj oj oj oj oj ale mnie głowa nap🤬la !
A mama lub tata
Oj oj oj oj oj oj oj synek ale będziesz miał wp🤬l!

Ja p🤬lę, co za debil. Fajne kulki może mieć po takim zabiegu na główce, hehe.
@up kirając budzia? czy wegetując obnosząc się z niedostosowaniem? czy w ramach walki z systemem i schematami wbijając się w wąskie ramy subkultury? no wybawią się jak mało kto....

ulthart napisał/a:
Dwie szczotki do czyszczenia kibla nap🤬lają się butelkami...Masz piwo
ehh te techno z🤬by.. wszędzie ich pełno

Dalione napisał/a:
"Punks not death" , ale są na wykończeniu
![]()
Panki nie śmierć, mam nadzieję, że gimnazjaliści też będą niedługo na wykończeniu.
Nie wiem co wy macie do punków
Ja bardziej jestem białe adidasy, krótkie jasne spodenki, różowa bluzeczka (nie nosze różowych, ale z wyglądu bardziej do nich pasuje) i włosy na żelu, a kumpluje się z punkami, metalami, emo, podobnych do mnie (nie wiem jak to nazwać ;D zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że pedałkami), pół dresami itp.
Jak jesteście z🤬by i tylko potraficie się ze swoimi dogadać, a z innymi subkulturami nie to współczuje wam...

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Ej! Boje się Ciebie ;p jeszcze się okaże, że mieszkasz gdzieś blisko mnie i mnie zgw🤬cisz

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim