Gównopost jak z onetu. ZOBACZ!!11 [VIDEŁO] i c🤬ja wiem o kontekście, sytuacji, losach przed lub po. Won z tym. Przemoc dla przemocy to z rodzinką w domu, a nie na tym prestiżowym serwisie.
Halman napisał/a:
zobacz koniecznie co on robi na klatce schodowej butelką kobiecie...
Pudlistic, k🤬a, dot pl.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
U nas byla taka szkoła nr.9 , nadał byś się, to szkoła specjalna oczywiście. A film straszny nie zobaczyłem do końca. Powinny być ujemne piwa albo jak z przypadku klikniesz to przynajmniej oddać jakoś.
Prosty napisał/a:
U nas byla taka szkoła nr.9 , nadał byś się, to szkoła specjalna oczywiście. A film straszny nie zobaczyłem do końca. Powinny być ujemne piwa albo jak z przypadku klikniesz to przynajmniej oddać jakoś.
Jeśli była "nr.9" to chyba faktycznie była to placówka specjalna.

mmm230 napisał/a:
Gównopost jak z onetu. ZOBACZ!!11 [VIDEŁO] i c🤬ja wiem o kontekście, sytuacji, losach przed lub po. Won z tym. Przemoc dla przemocy to z rodzinką w domu, a nie na tym prestiżowym serwisie.
W czasach ai trzeba być skończonym idiotom żeby nie potrafić znaleźć samemu informacji.
donkapusta napisał/a:
Jeśli była "nr.9" to chyba faktycznie była to placówka specjalna.
Ty, ale ty wiesz, że 99% tego nie zrozumie?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
trytodie napisał/a:
Do ususzenia razem z autorem
sam się ususz i przestań się ciągnąć po sadolu za mną bo nie interesują mnie chłopaczki

n1ck.ee napisał/a:
W czasach ai trzeba być skończonym idiotom żeby nie potrafić znaleźć samemu informacji.
W czasach ai są słowniki i autokorekta.
żmij napisał/a:
Ty, ale ty wiesz, że 99% tego nie zrozumie?
99%? Optymista.
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Oj tam, już nie wybrzydzajcie, jak baba podczas okresu, bo niezła wrzuta nawet. Dobra robota Halfman, dawaj więcej!
Pewnie purchawa zalazła gościowi za skórę, albo odrzuciła jego zaloty...
J🤬 gazem i butlą po łbie głupie prukwy, co udają niedostępne królewny!!
Pewnie purchawa zalazła gościowi za skórę, albo odrzuciła jego zaloty...
J🤬 gazem i butlą po łbie głupie prukwy, co udają niedostępne królewny!!