Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Blvckie 2024-10-09, 13:31
guliusz napisał/a:

Ja zawsze w hotelu żeby zjeść coś na ciepło to gotuję parówki w czajniku elektrycznym, a że kawy i herbaty nie piję to mam to w dupie

Jak Cie nie stać na żarcie to po co śpisz 2 hotelu?
Zgłoś
0kensinho 2024-10-09, 22:33
piwo za butloszczocha. W życiu nie przypuszczałem,że usłyszę bardziej wyszukany synonim do słowa kierowca .

[ Dodano: 2024-10-09, 22:34 ]
... Butloszczoch zawodowy.
Zgłoś
polithe 2024-10-10, 0:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
turor 2024-10-10, 7:20 1
polithe napisał/a:

Mam średnie i co mi to daje i tak nie znajdę w tym kraju pracy w której zarobię 8k.

Boś nieudacznik, jak większość butloszczochów.
Nie umiałeś się wykształcić, nie potrafiłeś znaleźć dobrze płatnej pracy, nie nadajesz się na prowadzenie własnej firmy, nawet nie pokwapiłeś się wyjechać za granicę.
Wybrałeś zawód do którego nie potrzeba szkół, intelektu, umiejętności i na koniec potwierdziłeś, że jedyne co potrafisz to oczekiwać, żeby ktoś dał ci pensję za to , że przychodzisz do pracy.
Typowy roszczeniowy butloszczoch, który nic sobą nie reprezentuje i nic nie osiągnął w życiu ale potrafi dużo szczekać.
Zgłoś
Ukasz995 2024-10-14, 20:57
Od butloszczochów są tylko gorsze moto i kibloszmaty
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem