📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy to dziwne, że jako stary chłop od dwóch lat zastanawiam się czy by sobie takich nie kupić?
@up hahaha, dziwne! Dziwne, że się ciągle zastanawiasz. Ja się nie zastanawiałem i sobie kupiłem sportowe cabrio. Zabawa przednia.
@up, niekażdy użytkownik sadola to nieudacznik. Niektórzy coś w życiu osiągnęli.
Dla umysłowo upośledzonych to niepojęte.
Dla umysłowo upośledzonych to niepojęte.
widzę że każda maszyna z kołami to dla kobiety potencjalna machina śmierci
Dupa, pewnie tata interes zostawił albo nakradłeś, nie ma innej możliwości.

Novotko napisał/a:
@up szukam pracy masz cos ogarnac?
Tak, szukam aktualnie Prezesa Zarządu do jednej ze swoich spółek. Nie trzeba nic robić. Papiery podpisywać tylko. Prawnik przygotowuje, ty podpisujesz. Księgowa wszystko ogarnia od strony finansowej.
Oczekiwania: musisz nie mieć majątku, być niekarany, najlepiej gdybyś nie umiał czytać. Jeżeli chodzi o pisanie, musisz tylko umieć się podpisać.
Ogólnie będziesz grał na konsoli PS4, i robił XP a jak będzie boss to wołasz mnie. OK?
Jak będziesz się sprawdzał to premia roczna w kwocie 12 000 zł.
Pensja 1000 zł netto na miesiąc.
@up no i przepadła Ci życiowa szansa.
500+ powoduje że sie ludziom w dupach przewraca. Człowieku, stanowisko Prezesa Zarządu czeka...
500+ powoduje że sie ludziom w dupach przewraca. Człowieku, stanowisko Prezesa Zarządu czeka...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie