👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up chyba, że są karynami w UK i sebkowie nie widzą to wtedy same ochoczo klękają, żeby wypolerować swoimi nabotoksowanymi ustami glonojada saraceńską maczugę

@nowynick. Jakby nie patrzeć, w naszym pięknym i czystym rasowo kraju murzyn nadal jest atrakcją przyrodniczą.
@Abraxus Czyżbyś był zmuszony od jakiegoś czasu samemu walić sobie kapucyna?
@EdmundKemper wolałbym nie spuszczać się wcale niż tknąć karynę wyklętą albo glonojada. Trzeba mieć jakieś standardy.
Mors_Nigra napisał/a:
@EdmundKemper wolałbym nie spuszczać się wcale niż tknąć karynę wyklętą albo glonojada. Trzeba mieć jakieś standardy.
Kto wybrzydza ten nie r🤬a.
@EdmundKemper kto wybrzydza ten potrafi spojrzeć w lustro z czystym sumieniem, a nie jak na męską szmatę.

o co ból dupy, ja uważam że reakcja prawidłowa
brawo dziewczyny
brawo dziewczyny

EdmundKemper napisał/a:
Kto wybrzydza ten nie r🤬a.
Najczęstszy tekst powielany przez tych, którzy nie r🤬ają.

TB303
powstrzymuję się od dawania Tobie piwek, choć często masz rację,
ale dzisiaj odpuszczam
powstrzymuję się od dawania Tobie piwek, choć często masz rację,
ale dzisiaj odpuszczam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie