Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0 jakichkolwiek umiejętności driftowania, ba ! nawet podstawowego prowadzenia auta.
tomnbb napisał/a:
Umiejętności 0 ale swoją drogą tak podsterownej bety nie widzialem
Pewnie ma małą moc, silnik 1.6 albo 1.8 na takiej lepkiej nawierzchni pokrytej gumą nie da rady. Trzeba kopnąć pedal sprzęgła na dwójce żeby coś ruszyło. Również wyżej wspomnianym warunkom może pomagać odblokowany dyferencjał, łyse wąskie opony z przodu wężej ustawione koła niż te z tyłu

Łącznik między pedałami a kierownicą jest zj🤬y i taki jest efekt.
Koła ustawił, ale zespawać dyfrów już chyba zapomniał. Coś tam ewidentnie nie gra jak należy. Potrzebna opinia eksperta bmw
Wszystko źle. Dyfer nie zaspawany, piec słychać, że 6-cio garowy, ale chyba 2.0, sprzęgła nie umie kopnąć i raczej włączona kontrola trakcji
Zwykly niemiecki toczyfelek. Fani bmw mnie smiesza do dzis. Jakby to byla supra haha