Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hyperion 2022-09-18, 10:05 5
Jednego latającego szczura mniej. Czyjaś głowa i karoseria - ocalona.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-09-18, 11:39 2
To na 100% nie w Polsce. Za szybko jedzie.
Zgłoś
contracts 2022-09-18, 12:15 3
Zgłoś
stopwar 2022-09-18, 12:40 1

Zgłoś
lokal.szczecin 2022-09-18, 12:52 7
stopwar napisał/a:

Czy k🤬a trzeba wszedzie wpierdzielac ta polityke. Czy wy juz macie tak mozgi wyprane przez te 8 gwiazdek? Wy jacys poj🤬i jestescie na tym punkcie?
Zgłoś
Majchol 2022-09-18, 13:37
Miałem kiedyś taką sytuację. Jadę sobie z roboty do domu, a tu JEB prosto w szybę pizgnął wróbel. Szyba przetrwała bez problemu (grande punto 2007), ale huk był taki jakby ktoś we mnie granatem rzucił. Od razu mi adrenalina skoczyła.
Zgłoś
Halman 2022-09-18, 13:44
Majchol napisał/a:

Miałem kiedyś taką sytuację. Jadę sobie z roboty do domu, a tu JEB prosto w szybę pizgnął wróbel. Szyba przetrwała bez problemu (grande punto 2007), ale huk był taki jakby ktoś we mnie granatem rzucił. Od razu mi adrenalina skoczyła.

też rozj🤬em jakieś leśne, małe ptactwo na szybie, zero szkód (prócz uj🤬ej resztkami szyby) a dźwięk zastanawiająco mocny i głośny... kwestia struktury klejonego szkła?
Zgłoś
KFCnigget 2022-09-18, 16:31 1
lokal.szczecin napisał/a:

Czy k🤬a trzeba wszedzie wpierdzielac ta polityke. Czy wy juz macie tak mozgi wyprane przez te 8 gwiazdek? Wy jacys poj🤬i jestescie na tym punkcie?

a czy oni muszą wszędzie wp🤬lać swoją politykę? podatek od k🤬a wszystkiego!

podpis użytkownika

N Word Order is coming!
eNIGGmAthicc #1 NWords smuggler!
Zgłoś
mCreydon 2022-09-18, 17:29
Halman napisał/a:

też rozj🤬em jakieś leśne, małe ptactwo na szybie, zero szkód (prócz uj🤬ej resztkami szyby) a dźwięk zastanawiająco mocny i głośny... kwestia struktury klejonego szkła?

Mi kiedyś na drodze ekspresowej kuropatwa mi się w j🤬a w szybę nie stety szyba była do wymiany
Zgłoś
Dzisiaj 2022-09-18, 18:53 1
"Być jak Karol Krawczyk..."

Karol Krawczyk to jezdzil tramwajem ukraincu...
Zgłoś
swieca 2022-09-19, 20:29
lokal.szczecin napisał/a:

Matki im się puszczają i frustracja łapie...
Zgłoś