Będąc w kinie zobaczyłem ten oto zwiastun polskiej komedii, po prostu rozłożył mnie na łopatki... Czyżby powrót polskich dobrych komedii?
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
1:02 hehehe
nareszcie jakiś film w którym nie grają te oklepane ryje "celebrytów"
Byłeś na drogówce?
Konto usunięte
2013-02-07, 17:17
jap🤬le, skad mam wiedziec, ze dobre? Sceny sa bez slow, sama kiczowata muzyka.
@Babycow
muzyka pasuje do klimatu filmu.
A teraz idź sobie posłuchaj dubstepowych gównixów.
No tak. Po raz kolejny polscy producenci filmowi pokazują stare polskie zadupie, a w filmie nie usłyszymy nic więcej jak kilka przekleństw na minutę. Kolejne dno
1. "Chłopaki nie płaczą"
2. "Poranek kojota"
3. "Kiler"
4. "Kiler-ów dwóch"
To są przykłady DOBRYCH polskich komedii, a to czego zwiastun można tutaj obejrzeć to jakieś gówno.
Konto usunięte
2013-02-07, 17:32
msnrc napisał/a:
1. "Chłopaki nie płaczą"
2. "Poranek kojota"
3. "Kiler"
4. "Kiler-ów dwóch"
To są przykłady DOBRYCH polskich komedii, a to czego zwiastun można tutaj obejrzeć to jakieś gówno.
chyba, że ktoś uważa, że Pazura jest żałosny... jak ja uważam
Konto usunięte
2013-02-07, 17:33
K🤬a, jeszcze filmu nie wiedzieli a już, że c🤬jowe i dno. Sami krytycy filmowi k🤬a jego mać. Trailer taki se, ale może jednak warto by było obejrzeć całość wprzódy.
Jarema88 napisał/a:
K🤬a, jeszcze filmu nie wiedzieli a już, że c🤬jowe i dno. Sami krytycy filmowi k🤬a jego mać. Trailer taki se, ale może jednak warto by było obejrzeć całość wprzódy.
Rzadko się zdarza, żeby do trailera dawali średnie albo c🤬jowe sceny. Najczęściej dają te najlepsze (według nich), więc jeśli to są najlepsze/najśmieszniejsze sceny to zapowiada się kolejna c🤬jowa komedia.
Przestańcie p🤬lić, wreszcie coś śmieszniejszego niż te gówna co je teraz produkują. Komu się niepodoba niech scrolluje w dół a nie hejtuje.
adilokmon napisał/a:
Przestańcie p🤬lić, wreszcie coś śmieszniejszego niż te gówna co je teraz produkują. Komu się niepodoba niech scrolluje w dół a nie hejtuje.
A wiesz po co jest forum? żeby wyrażać swoją opinię, dobrą i złą. Same "lajki" to możesz na fb rozdawać.
Zamiast nakręcić jakiś porządny film o Deynie to oni gówno jakieś nakręcili ... W imię ojca i syna p🤬lnij ich w ryja .
lepszy taki niż jakieś k🤬a ciacho czy inny c🤬j...