Nie domyślili się czemu Patyk Słejzi i 50 Grey ćwiczyli to w wodzie? Ehh, niech poćwiczą to nad jakimś urwiskiem.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Niech te amerykańskie kaszaloty najpierw trochę schudną, bo na razie to próby naśladowania tej sceny bardziej przypominają rwanie ciężarowców w wadze superciężkiej.
Na pierwszy taniec w sam raz!
staną się świadomi.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.

Skoro padła i się śmieje to pewnie libacja już była
ale za to kac będzie podwójnie bolesny

And his name is John Cena
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
To jest ten piękny moment w początkowych fazach związku. Jesteście zakochani, r🤬acie się w każdym miejscu w domu oraz odp🤬lacie takie różne wygibasy jak na filmie i wszystko jest ok, super no i przecież nic sie nie stało.
Po upływie dajmy na to - roku.
Koleś dostanie wyrzut - a pamiętasz jak mną jebnąłeś? nie masz siły? a może to ja jestem gruba? tak jestem gruba? powiedz to k🤬a! Tak w ogóle to po co ty to nagrywałeś? dlaczego chciałeś to zrobić ile ty masz lat!
P.S ze złamanym kręgosłupem na pewno od niego... nie odejdzie
Po upływie dajmy na to - roku.
Koleś dostanie wyrzut - a pamiętasz jak mną jebnąłeś? nie masz siły? a może to ja jestem gruba? tak jestem gruba? powiedz to k🤬a! Tak w ogóle to po co ty to nagrywałeś? dlaczego chciałeś to zrobić ile ty masz lat!
P.S ze złamanym kręgosłupem na pewno od niego... nie odejdzie

podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.