👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lobo24 napisał/a:
Znam ten ból. Kiedyś na warszawiance na cały magazynek glocka 3 razy w tarczę trafiłem z czego raz rykoszetem. A jak się schyliłem po magazynek co mi upadł to się instruktor na mnie rzucił jak poj***ny, Przede mną stał stolik i musiałem lekko broń na bok skierować a tam ludzie byli. Takie kozaki w moro i tatuażach a przedemną na czworaka sp***alali po kątach.
Sprawdz czy sie nie zesrales....bo cos tu smierdzi!
nocnik napisał/a:
To dopiero snajper.
Za Putina leci piwo 89 sekund a ubaw po pachy

Już miałem pisać że mu czapka zasłania światło lunety, ale dał radę jednak
"Niełatwa"
"Nie" z przymiotnikami piszemy nierozdzielnie. Debilu bez szkoły.
przemod5 napisał/a:
"Niełatwa"
Kubica też po podstawówce i jakoś żyje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie