📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pomijając zachowanie stada baranów, to zastanawia mnie czy takiej biedronce opłaca się robić takie akcje marketingowe ze sporym obniżaniem cen produktów na otwarcie. Przecież po takiej szarży motłochu jest taki burdel, że trzeba całą noc sprzątać. Nowo otwarty, świeży lokal i wysokie ryzyko uszkodzenia półek, sprzętu, produktów... A wiadomo, że ci ludzie i tak przyszliby na zakupy, bo nowy sklep w okolicy, no i tanio bo to biedra.
Motłoch i bydło. Mnie się nie przelewa ale musiałbym być niedojebem żeby stać w takim tłumie. Zawsze się śmieje z takich ludzi a nawet nimi pogardzam.

Tu się nawet nie dziwię, bo buractwo zjechało się z całego województwa i szczęśliwcy kupowali laptopy i miksery, ile kto złapał, by potem sprzedać to na alledrogo. Ale co się kiedyś w lidlu wyprawiało za jakimiś "crocksami" to się dopiero w pale nie mieści. Rzucili się jak dzicz tatarska na plastikowe klapki przecenione ze 100 zł na 60, a warte może 15.
BTW: Gdybym robił w zarządzie biedronki, to bym zrobił tak: Otwarcie biedronki z tymi kosmicznymi przecenami, hołota notabene koczuje w kolejce na dwie doby przed "godziną W". Wrota się otwierają, a tu...
żadnej elektroniki, w ogóle na półkach nic droższego niż 20 zł i limity pokroju kilo mięsa, czy sera na ryj. To co działoby się potem cały świat mógłby obejrzeć w PPV za jedyne 30 ojro.
BTW: Gdybym robił w zarządzie biedronki, to bym zrobił tak: Otwarcie biedronki z tymi kosmicznymi przecenami, hołota notabene koczuje w kolejce na dwie doby przed "godziną W". Wrota się otwierają, a tu...
żadnej elektroniki, w ogóle na półkach nic droższego niż 20 zł i limity pokroju kilo mięsa, czy sera na ryj. To co działoby się potem cały świat mógłby obejrzeć w PPV za jedyne 30 ojro.
Janeo napisał/a:
Bydło. Wstydzę się bycia w połowie Polką...
Też bym się wstydził tej drugiej połowy

przecież tak jest wszędzie, a nawet jest gorzej. Wystarczy odwiedzić Niemcy i zobaczyć jak oni się zachowują na takich otwarciach. W USA w Black Friday to dopiero jest rzeź. Ci co piszą, że się wstydzą być Polakami po obejrzeniu tego filmiku (szczególnie pani pół-polka), jesteście gorsi niż ci ludzie czekający w tej kolejce. Pogódźcie się z tym faktem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie