Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-09-16, 12:03 2
W milanówku k🤬a, jesteś spostrzegawczy w c🤬j.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 12:10
marcin1630 napisał/a:

W milanówku k🤬a, jesteś spostrzegawczy w c🤬j.

nie przeczytalem tematu. łodp🤬l sie
Zgłoś
marcin921211 2014-09-16, 12:10 21
Nie ich wina, że otwarcie zakładu pracy i utrzymanie go na + jest w Polsce ogromnym problemem. Gdyby przepisy nie były tak złodziejskie jak teraz, to byłoby więcej zakładów pracy i ludzie by mieli pracę. A tak, to muszą dosłownie walczyć o tańsze produkty z biedronki jak obywatele krajów afryki lub innych 3 świata.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 12:20 5
Cebula 99 groszy
Zgłoś
Janeo 2014-09-16, 12:42 8
Tak się śmiejecie, a cebula kupiła lapka za 600zl wartego 1300
Ano i cukier 1zl za kg był, wiem bo mieszkam bardzo blisko i z ciekawości pojechałam ten burdel zobaczyć, nie żałuję XD
Mam gazetkę z przecenami,

Powiem tyle, byłam, widziałam, chwilę posiedziałam w aucie na parkingu i nie żałuję. Humor mi i narzeczonemu poprawił się do końca życia, jak tylko wspomnimy owy event. Plus stary dziad, kierowca czerwonej yariski palący sprzęgło i nieumiejący wyjechać z krawężnika na ulice xD to przekracza wszystko. Bydło. Wstydzę się bycia w połowie Polką...

dropbox.com/sh/fke8siul0la8q7w/AAA8y1V4f21valPOtmjg0iFDa?dl=0
Zgłoś
Kaszysz 2014-09-16, 13:01
K🤬a, tylko u mnie przy otwarciu biedronek był luz? Ludzie od samego początku traktowali ten sklep tak samo. Co innego z rzutem produktów w Lidlu, kolejka od 5 rano, po 50-100 osób w kolejce. No ale można zaoszczędzić, widać, że duch przedsiębiorczości w Polakach nie zaginął.
Zgłoś
karinata 2014-09-16, 13:03 46
Janeo napisał/a:

owy event

Że co?

Janeo napisał/a:

Bydło. Wstydzę się bycia w połowie Polką...

To paszła won. Najlepiej do USA, tam na pewno, na peeewno takiego bydła nie ma...

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
Bankracy 2014-09-16, 13:04 11
@Janeo druga połowa to jakmniemam c🤬cka koza twego pochodzenia? Wstydzę się za takich "polaków"
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 13:09 1
A prawda jest taka, że największe cebule, to osoby komentujące ten film.
Zgłoś
cholonek 2014-09-16, 13:11 27
@ Janeo

To idź się wstydzić gdzie indziej. Nie wiem, czym jesteś w drugiej połowie i nie chcę wiedzieć. Czego się wstydzisz? Że też chciałaś się załapać na promocję, siedziałaś w samochodzie, ale się rozmyśliłaś? Wyłażą z ciebie kompleksy i tyle.

Każde, absolutnie każde społeczeństwo w 90% albo i więcej składa się z gminu. Zadaniem pozostałych 10%, które pretendują do miana elity powinno być kierowanie państwem, budowanie kultury i dbanie o społeczeństwo. Niestety zabory, faszyzm i komunizm wyrżnął naszą tradycyjną elitę. Dzięki temu mamy pseudoelitę oderwaną granatem od pługa, która jak tylko zda maturę i przeniesie się do większego miasta zaczyna patrzeć z góry, nienawidzić i gardzić swoimi korzeniami. Każdemu człowiekowi należy się szacunek, także takiemu, który nie potrafi sobie w życiu poradzić.

Zbieraj dalej ulotki z biedry, podjeżdżaj na parking przed promocją i nabijaj się z ludzi pół-Polko, skoro potrzebujesz tego aby czuć się lepiej. Gardzę tobą.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 13:44
K🤬a zero akcji..
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 14:22
Wstyd mi za tą mentalność k🤬a, wszyscy się niby z tego nabijają a potem jak przychodzi co do czego to cebulactwo level over 9000
Zgłoś
Bila 2014-09-16, 14:50 3
Janeo napisał/a:

Tak się śmiejecie, a cebula kupiła lapka za 600zl wartego 1300
Ano i cukier 1zl za kg był, wiem bo mieszkam bardzo blisko i z ciekawości pojechałam ten burdel zobaczyć, nie żałuję

Dzisiaj mi kumpel o tym opowiadał,to sk🤬iel nie kłamał że cukier po zecie a i z tych lapków mieliśmy polewkę.Pod koniec podobno sie po ryjach nap🤬lali,k🤬a co za dzicz.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-16, 15:36 1
Bydło jest wszedzie , w szwecji jak bylem tez bylo jakies otwarcie sklepu chyba cos takiego jak biedra i tez pelno dziadostwa bo o 60 % towary taniej , po prostu jezeli mozna miec cos prawie za free to kazdy chce sprobowac szczescia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie